Categorii: Monden Vedete Romania

Carmen Grebenișan, detalii nebănuite despre actualul iubit. ”Nu a fost dragoste la prima vedere”

Carmen Grebenișan a vorbit despre relația cu actualul ei iubit. Ea a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început povestea lor de dragoste.

Carmen Grebenișan a rămas fără iubit după emisiunea ”Asia Express”. Însă la scurt timp, blonda a început o nouă relație, cu un tânăr care este mai mic decât ea și este farmacist.

“Suntem din februarie împreună. Am nevoie de confortul ăsta, să știu că am o perosană lângă mine. Lucrurile au avansat într-un mod destul de alert”, a explicat Carmen Grebenișan.

”Ne-am cunoscut în timp ce eram cu fostul meu prieten”

La emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Carmen Grebenișan a spus că l-a cunoscut pe actualul ei iubit încă de cânnd avea o relație cu fostul ei partener.

”Noi ne-am cunoscut în timp ce eu eram cu fostul meu prieten. Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înteles foarte bine și ne-am apropiat după. Am empatizat și s-au întâmplat alte lucruri”, a dezvăluit Carmen Grebenișan, citată de spynews.ro.

Ce spune despre eventualitatea de a avea un copil

La emisiunea ”Xtra Night Show”, Carmen Grebenișan a vorbit despre sarcina Alinei Ceușan, prietena ei, si despre posibilitatea de a deveni și ea mamă.

“La un moment dat am avut eu si Alina un gând, pueril. Dacă facem un copil, să-l facem deodată. Probabil o să apara un copil și la mine, cine știe”, a spus Carmen Grebenișan, potrivit a1.ro.

Roxana i-a șocat pe toți de 1 mai! A ajuns să fie cea mai tunată, cu talie de viespe și posterior de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cine este Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan este una dintre cele mai cool influencers din România, reușind să fie o sursă de inspirație pentru foarte mulți tineri.

Carmen Grebenișan și-a deschis un blog personal în 2014, unde postează tot felul de povești despre viața ei și trucuri de frumusețe. Are sute de mii de fani pe rețelele sociale – doar pe Instagram fiind urmărită de 440.000 de persoane.

Carmen Grebenișan a participat la cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu buna ei prietenă, Alina Ceușan.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat