Categorii: Monden Vedete Romania

Carmen Brumă, declarații savuroase despre fiul ei: „Am reușit să-l păcălim!”

Carmen Brumă a făcut recent declarații savuroase despre fiul ei. Vedeta a revenit, recent, dintr-o vacanță alături de Mircea Badea și de băiatul lor. 

Partenera de viață a lui Mircea Badea a vorbit, pentru Click, despre feminitate, dar și despre fiul ei, Vlăduț, în vârstă de cinci ani. 

Carmen Brumă, declarații savuroase despre fiul ei

„Cred că pentru o femeie e important să facă ceea ce simte ea, atunci când simte ea. Să aibă grijă de ea, să nu uite să fie femeie, grasă, slabă, important e să-i placă să fie femeie şi să se comporte ca atare”, a spus Carmen. 

Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de luni
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Surprinzător, Brumă a mărturisit că băiatului ei nu îi place zăpada, așa că ea și Mircea s-au văzut nevoiți să îl păcălească pentru a merge în vacanță la munte. 

„El e un copil atipic. Se fereşte de zăpadă, anii trecuţi abia-de abia mergeam cu el la munte. Urăşte zăpada. Acum am reuşit să-l păcălim. A fost disperat când a dat prima zăpadă în Bucureşti, că i-a acoperit numerele de la maşinile din faţa blocului. E leşinat după maşini, ştie toate maşinile din faţa blocului. Să ne vezi pe noi cu şerveţele în faţa blocului cum ştergeam numere de la maşini, că plîngea Vlăduţ. Are o pasiune pentru maşinute, dar nu l-aş încuraja să devină pilot de curse. Are doar cinci ani şi jumăate, mai are timp să se răzgândească”, a mai spus Carmen

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR