Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Care a fost primul job al Ralucăi Bădulescu. ”Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat”

Raluca Bădulescu, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluit care a fost primul său loc de muncă. Vedeta a mărturisit că a fost profesoară de limba română la un  liceu, timp de trei luni de zile. ”Nu era de mine. A fost mișto, m-am distrat”, a declarat Raluca Bădulescu în cadrul unei emisiuni online la c are a fost invitată de cuând.

Raluca Bădulescu este o cunoscută vedetă din showbiz-ul rromânesc. În plan personal,  Raluca Bădulescu a format un cuplu cu Florin timp de 13 ani. Jurata de la emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a decis să se separe de cel care i-a fost partener de viață.

Invitată la emisiunea online ”Fiță cu Adiță”, Raluca Bădulescu a făcut mărturisiri din trecutul său. Vedeta dezvăluit care a fost primul său loc de muncă. Aceasta a fost profesoară de română la un liceu, timp de trei luni.

Care a fost primul job al Ralucăi Bădulescu. ”Îmi plăcea, dar una e să râzi și să te distrezi și alta e ca elevii să învețe”

”Primul job a fost de profesoara de limba romana, 3 luni de zile la liceul Mihai Viteazul. Nu era de mine. A fost misto, m-am distrat. Abia terminasem, aveam 24 de ani. Eram apropiati de varsta cu cei de la liceu. Imi placea, dar una e sa razi si sa te distrezi si alta e ca elevii sa invete”, a detaliat raluca Bădulescu la respectiva emisiune online, potrivit kanald.ro.

De la ce s-ar fi infectat Florin Piersic, de fapt. Amputarea piciorului, decizia drastică a medicilor: 'Este gravă starea lui'
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare


”Intelegeam ca lipsesc de la ore. Eu era profesoara de romana si de engleza. Ii intelegeam ca n-au facut rezumat, eram mai mult prietena lor si nu mergea asa. Am prins un 1 Martie si am fost la niste petreceri. Insa am prins alaturi de ei o petrecere. Era suficient sa spuna ca lipsesc”, a completat vedeta.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?