Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Bursucu dă detalii din trecutul său. ”Mi-a plăcut scena de mic. Visam să apar la televizor, să cânt, să dansez”

Adrian Cristea, cunoscut publicului larg drept Bursucu, a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Acesta a dezvăluit ce își dorea să devină în copilărie și cum a ajuns să practice dansul. ”Mi-a plăcut scena de mic. Visam să apar la televizor, să cânt, să dansez”, a spus Bursucu la o emisiune online.

Bursucu, pe numele său real Adrian Cristea, a devenit cunoscut după ce a fost dansator și coregraf la emisiunea ”Dansez pentru tine”, difuzată în urmă cu câțiva ani de postul de televiziune Pro TV. Bursucu este cunoscut publicului larg din postura de coregraf, dar și de prezentator la emisiunea ”Teo Show”, pe care a moderat-o alături de Teo Trandafir la postul de televiziune Kanal D. Acesta poate fi urmărit acum  la matinalul de la Kanal D. Viviana Sposub, în vârstă de 24 de ani, a fost aleasă să prezinte emisiunea matinală ”Dimineața cu noi”, de la postul de televiziune Kanal D, alături de Bursucu și George Tănase.

Bursucu a fost invitat la emisiunea online ”Duet cu Alexandra”,  unde a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Acesta a dezzvăluit ce își dorea să  devină când era mic și cum a ajuns să practice dansul. ”Mie mi-a plăcut mereu latura asta artistică. Și atunci când jucam fotbal de exemplu, dacă dădeam un gol, eu trebuia să fac o schemă, să fac ceva.  Mi-a plăcut scena de mic. Visam să apar la televizor, să cânt, să dansez. Am muncit mult și da, totuși s-a împlinit(…) Nu îți garantează nimeni succesul, probabil că aș fi cântat și dacă nu mergea mă lăsam(…) Eu cred foarte mult în gramul de noroc”, a  declarat Bursucu, notează wowbiz.ro.

Bursucu dă detalii din trecutul său.  A vrut să se facă fotbalist și a cântat într-o trupă

”De mic sunt cu muzica, eu asta am vrut! Prima oară, am vrut să mă fac fotbalist. Asta era visul oricărui băiețel. Orice băiat vrea să devină fotbalist. Am jucat fotbal, la un moment dat m-am lăsat și mama cu tata m-au luat de mână și m-au dus la Palatul Copiilor și am cântat acolo. Întâi am cântat, după au încercat să îmi facă o trupă de cântăcioși, am mai luat un băiat prin 1999. Abia apăruseră trupele și apăruse trupa Latin Express cu Pepe. Când l-am văzut pe Pepe, am zis să cântăm și noi latino. Ne-a luat o doamnă compozitor, a făcut trei piese pe latin și am început să cântăm. Nu mai știu piesele. Cert este că ne-am gândit că suntem doi băieți, nici vocile nu erau.. și am zis că ne trebuie ceva ce lipsește: dansatori. Ne-am dus, ne-am interesat și am luat două perechi de dansatori de dans sportiv”, a mai povestit Bursucu la emisiunea online, potrivit sursei mai sus-menționate.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Dansatorii dansau, dar noi eram lemne așa că mămica unei fete care dansa acolo ne-a întrebat dacă nu vrem să mergem și noi la școala de dans să nu fim chiar așa unde pun microfonul stăm și noi. Ne-am dus la școala de dans și atunci doamna profesoară de dans a remarcat că am talent și mi-a propus să fac dans sportiv. A venit cu mine acasă, a făcut ședință de familie și au zis părinții bine: bag bani în el, dacă văd că dă un rezultat bine. M-am ambiționat și în 4 luni de zile a fost primul meu concurs de dans sportiv  (…) Am învățat opt coregrafii și am participat la Campionatul Național și am ieșit pe locul 4. Din momentul acela, așa a început povestea mea cu dansul”, a adăugat acesta.

 

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?