Categorii: Monden Vedete Romania

Brigitte Sfăt l-a făcut praf pe fostul iubit, în direct, la TV! ‘El este un bărbat care…’

Înainte de a deveni soția lui Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a avut o relație de câteva luni cu Cornel Oană. Cei doi au fost împreună în 2018, însă povestea lor de iubire s-a terminat urât. Bruneta l-a acuzat în repetate rânduri că a lăsat-o cu datorii imense la magazinul de haine din mall.

Brigitte Sfăt l-a făcut praf pe fostul iubit, în direct, la TV! ‘El este un bărbat care…’

Deși au pus punct relației la începutul lui 2019, Brigitte Sfăt nu a uitat ce i-a făcut tânărul și l-a făcut praf în direct, la tv.

Vedeta a fost invitată la Teo Show, alături de actualul ei soț, Florin Pastramă, dar nu a ezitat să facă dezvăluiri rușinoare despre fostul ei amorez. Brigitte a mărturisit că a cheltuit sume enorme cu Cornel Oană și el a mințit-o că a lucrat în Dubai.

‘Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura. Am zis că el a lucrat în Dubai, dar nu a lucrat niciodată. El provine din Târgoviște. El este un bărbat care tot timpul m-a înșelat. El m-a părăsit de două luni într-o lună’, a declarat Brigitte Pastramă, la Kanal D.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Acum, Brigitte Sfăt este fericită împreună cu Florin Pastramă și s-au apucat de afaceri. Foștii concurenți de la ‘Ferma’ s-au lansat în domeniul imobiliar în cartierul Ștefăneștii de Jos.

‘Construiesc cu soţul meu. Eu mă implic în partea de amenajare a interioarelor pentru că am experienţă, doar ştiţi că mi-am mobilat şi am făcut singură designul pentru toate casele mele. Vilelele din Ştefăneştii de Jos au fost făcute cam în zece luni şi au fost scoase deja la vânzare’, a spus Brigitte, pentru Click!.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat