Categorii: Monden Vedete Romania

Brigitte Pastramă a rămas fără mașină și casa i-a fost vandalizată. A cerut ordin de restricție

Situație extrem de neplăcută pentru Brigitte Sfăt. Aceasta a ajuns să apeleze la ajutorul autorităților și să ceară ordin de protecție după ce locuința i-a fost vandalizată și i-a fost furată mașina, anunță spynews.ro.

Brigitte Sfăt trece prin momente neplăcute. Vedeta a explicat că ordinul de restricție pe care l-a cerut este împotriva unui amic al fiului ei. Respectivul amic i-a furat mașina. În plus, vedeta a găsit casa vandalizată și au dispărut și bunuri. Incidentul a avut loc noaptea trecută.

„Mi-a fost furată o mașină de către un prieten de-al fiului meu. Precum și alte bunuri din casă”, a declarat Brigitte Sfăt pentru spynews.ro.

„Am făcut plângere împotriva celor care erau în casa mea și care mi-au vandalizat casa și distrus mașina”, a adăugat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

Audierile au avut loc la Poliția din Voluntari.

Potrivit unor surse judiciare citate de cancan.ro, Brigitte ar fi spus la audieri că fiul ei, Robert, în vârstă de 19 ani, o bate frecvent și că a consumat substanțe interzise, iar apoi a fugit cu mașina. Aseară, băiatul ar fi consumat substanțe interzise împreună cu două persoane

”M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa”, a declarat Brigitte, potrivit cancan.ro.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Întrebată unde este fiul ei, vedeta a răspuns:

”Sper că la dezintoxicare, unde l-am trimis și unde l-am mai băgat de două ori, după ce mi-a mai distrus două mașini”.

E măritată cu Florin Pastramă

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă și-au început povestea de dragoste la emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, unde ambii au fost concurenți. După ieșirea din concurs, cei doi s-au căsătorit.

Brigitte Sfăt a afirmat că ea și soțul ei, Florin Pastramă, se înțeleg cât se poate de bine după ce, recent, au apărut zvonuri cum că ar fi la un pas de divorț. Ba mai mult decât atât, bruneta spunea că vrea să-i dăruiască un copil lui Florin Pastramă, încercând să rămână însărcinată pe cale naturală.

”Nu, nu divorțăm. Sunt niște aberații. Noi nu avem nicio problemă. Cum să divorțăm? Eu și Florin suntem împreună 24/24. Ne înțelegem foarte bine. De când stăm acasă ne petrecem timpul și mai mult cu copiii, gătim. Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală și asta se va întâmpla doar cu voia Domnului”, a declarat Brigitte Pastramă într-un interviu pe care l-a acordat de curând.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?