Categorii: Monden Vedete Romania

Brândușa Covalciuc, mărturii cutremurătoare despre moartea soțului! Ce a dezvăluit artista de muzică populară

Solista de muzică populară Brândușa Covalciuc și-a pierdut soțul în ianuarie 2019, după o lungă și grea suferință. Cristinel Ciobanu fusese diagnosticat în urmă cu mai mulți ani cu o boală grea.

Acum, la doi de la decesul bărbatului, Brîndușa Covalciuc Ciobanu a făcut mărturisiri cutremurătoare. Solista a dezvăluit că medicii i-au pus un diagnostic greșit soțului său, motiv pentru care nu a mai putut fi pus pe lista de transplant de ficat.

Brîndușa Covalciuc Ciobanu a luptat din răsputeri pentru a-și salva soțul, însă totul a fost în zadar. Deși au trecut doi ani de când este singură, cântăreața a spus că încă își visează soțul.

Brândușa Covalciuc și-a pierdut soțul în 2019

‘Singuratatea este foarte grea. Peste tot, prin casa, pe unde ma uit il vad. Daca ma uit la canapea sau daca stau in sufragerie la televizor, e ca si cum ar fi langa mine. De multe ori vizionam filme impreuna si, acum, in locul in care statea el pe canapea am pus o pernuta cu poza noastra. E ca si cum ar fi langa mine. Nu l-am visat foarte des. Ultima data, paradoxal, desi cand il visam ma trezeam cu sufletul gol, m-am trezit imbratisandu-ne. A fost ca si cum era reala imbratisarea si n-am mai avut acea stare de gol‘, a mărturisit solista în cadrul emisiunii ‘Folclorul sub lupă’.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Brândușa Covalciuc a mai dezvăluit că partenerul ei a fost internat la spitalul Fundeni înainte de a deceda. El spera că va putea beneficia de un transplant de ficat care să îl salveze.

Doctorii i-ar fi greșit diagnosticul

În urma mai multor investigații medicale, solista a mărturisit că soțul său a primit un diagnostic greșit. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viață la doar 56 de ani. La necropsie, Brândușa Covalciuc a aflat că bărbatul putea fi salvat.

‘Am sperat intr-un transplant hepatic. Lucru care daca nu a vrut Dumnezeu, nu s-a intamplat. Sotul meu era pe o lista de transplant, i s-a spus la un moment dat la tomograf ca are o aspergiloza pe unul dintre plamani iar anestezista de la spitalul Fundeni nu a vrut, a zis ca moare in transplant sau dupa. Atunci a ramas in voia Domnului. Dupa moartea lui am solicitat o necropsie, ca sa ma conving, si mi s-a spus ca n-a avut nicio aspergiloza’, a mai spus aceasta.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR