Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Rus, reacție halucinantă la adresa lui Cătălin Botezatu: “Prefer un fake decât o cârpă de designer”

Bianca Rus este foc și pară pe Cătălin Botezatu, după ce juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a acuzat-o că poartă numai haine fake. 

În emisiunea ‘Teo Show’, designerul a avut replici acide la adresa Biancăi Rus, afirmând că poartă numai genți fake și adidași în mijlocul zăpezii.

Bianca Rus l-a desființat pe Bote

„Bianca Rus a fost degeaba la Nu e singura concurentă care a trecut pe acolo degeaba. Au mai fost și altele, care nu au înțeles nimic”, a spus Botezatu, desființând ținuta purtată de Bianca Rus.

Mărturisirile juratului de la Kanal D nu i-au picat deloc bine Biancăi Rus, care a răbufnit la adresa lui Bote.

 „Să-ți permiți să cumperi cârpe de la Botezatu, un om normal lucrează doi ani. Mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie. Dacă Bote nu-și recunoaște și nu-i place creația lui, mie de ce mi-ar plăcea? Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat. Mai am cale lungă până să ajung pe alee, Dragă Bote. Cum pe mine nu mă supăra criticile tale, sper că nici pe tine”, i-a transmis Bianca Rus designerului, prin intermediul unui mesaj acid, postat pe pagina ei de Facebook.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Bianca Rus s-a mai certat cu Cătălin Botezatu

Într-o ediție a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Bianca Rus a apărut într-o haină despre care a spus că ar fi creată de Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer. Realitatea era alta.

Încă de la prima vedere, Cătălin Botezatu a asigurat-o pe Bianca Rus că haina pe care și-a achiziționat-o nu ar face parte din colecțiile creatorului de modă. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a spus că haina este un fals glosolan.

“Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptuşeli ieftine şi nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!”, a punctat Cătălin Botezatu.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR