Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, scandal, în prag de sărbători: “E exclus ca Sofia să plece cu el”. De la ce a pornit conflictul

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt la un pas de a se certa, chiar în prag de sărbători. Se pare că cei doi nu resușesc să ajungă la un punct comun în ceea ce privește timpul petrecut cu Sofia. Ba chiar a devenit o “tradiție” înainte de sărbători, ca cei doi să se certe pe tema aceasta. Pentru a se asigura că Victor nu va reveni cu aceeași solicitare, Bianca a transmis destul de clar că fetița va petrece Crăciunul la ea.

Victor Slav și-a exprimat dorința ca fiica lui și a Biancăi, Sofia, să petreacă sărbătorile alături de el. Fostul prezentator a spus că speră ca  fiica lui să petreacă anul acesta sărbătorile cu el.

Ulterior, a accentuat că va face tot posibilul pentru ca Sofia să petreacă sărbătorile alături de el și familia lui.

Victor Slav: “Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine”

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători.

Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește”, spunea Victor pentru cancan.ro.

Bianca Drăgușanu: “E exclus să plece cu el”

Declarațiile lui Victor Slav nu au fost pe placul Biancăi Drăgușanu, care i-a transmis că e liber să-și vadă fiica dacă dorește. Mai mult, blondina a subliniat că acesta o vede rar pe Sofia, chiar dacă locuiește în București.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Fata va sta cu mine de sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Bianca Drăgușanu: “Nu există un program și nicio pensie alimentară”

Mai mult, Bianca a deschis un subiect pe care și l-a dorit să-l păstreze departe de ochii curioșilor: pensia alimentară. Fosta prezentatoare TV a spus că Victor Slav nu o ajută la creșterea fetiței și că o vede destul de rar. Vedetă a mai dezvăluit că, după divorț, nu s-a stabilit un program de vizită și nici pensia alimentară. Bianca Drăgușanu mai spune că nici Sofia nu cere să își vadă tatăl, care nu a fost oricum atât de implicat în creșterea fetiței.

“Nu există un program și nicio pensie alimentară. El o ia când vrea, mai rar, cu toate că ar putea s-o ia mai des și nu există tată perfect. Mama perfectă există pentru că mama îi dă viață, se implică în creșterea copilului și mama este lângă copil când îi e rău, când nu doarme.

Tatăl nu e perfect, se putea mai bine de atât. (…) Copilul nu prea îl cere, nu-l pomenește. La cinci ani se dă cum bate vântul, va înțelege ea când va fi mai mare”, a adăugat Bianca.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR