Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Drăgușanu, despre certurile și împăcările cu Alex Bodi. ”Mi s-au amplificat mie niște pitici”

Bianca Drăgușanu a făcut declarații despre Alex Bodi, legate de numeroasele certuri, despărțiri și împăcări din relația lor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație marcată de foarte multe certuri, despărțiri și împăcări. De curând, vedeta anunța că s-a separat definitiv de Alex Bodi, cu care a și fost căsătorită și de care a divorțat în luna martie a acestui an. Însă, de curând, cei doi și-au reluat din nou relația, semn că nu prea pot să stea departe unul de celălalt pentru prea multă vreme.

Bianca Drăgușanu a oferit detalii din relația cu Alex Bodi în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars.

”N-am primit flori, la cât de atent și romantic a fost în fiecare lună, consider că a făcut ceva greșit în data de 1 spre 2 și m-am supărat foarte tare pe el, mi s-au amplificat mie niște pitici! M-am supărat, mi-am luat jucăriile și am plecat! Am încercat să atrag atenția asupra mea ca să-l enervez!”, a declarat Bianca Drăgușanu, citată de spynews.ro.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Evident suntem dependenți unul de celălalt, pe sentimente reale! Tot timpul acționez și fac ceea ce cred și în ceea ce cred”, a adăugat vedeta.

Ce spune Binca Drăgușanu despre milionarul turc

Bianca Drăgușanu a vorbit și despre milionarul turc în compania căreia a fost văzută după separarea de scurtă durată de Alex Bodi. Vedeta a mărturisit că a vrut să-l facă gelos pe Alex Bodi și a afirmat că s-a comportat imatur.

”Ce am făcut acum am făcut expres pentru el, contră, nimic mai mult. Sincer îmi pare rău că am procedat așa, nu trebuia să procedez așa, m-am comportat imatur din punctul meu de vedere. N-am făcut niciodată chestia asta, a fost o copilărie, o imaturitate din partea mea”, a mai spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei menționate.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat