Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Bianca Drăgușanu a rămas cu bagajele în stradă, după o ceartă cu Gabi Bădălău. Care a fost motivul pentru care s-au separat

Între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a izbucnit un nou scandal. Totul s-a petrecut într-un hotel de 5 stele din Sinaia. Blondina a fost nevoită să își ia bagajele și să le care către mașină, după scandal.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cam tot certat în ultima vreme. Potrivit surselor Click.ro, relația lor este una destul de agitată. Și dacă în urmă cu puțin timp anunțaseră că s-au împăcat, iată că acum  s-ar fi produs o nouă despărțire.  Cea mai recentă ceartă a cuplului are legătură directă cu gelozia.

Bianca și fostul soț al Claudiei Pătrășcanu au petrecut acest weekend la munte. Se pare că lucrurile nu au mers așa cum și-au plănuit, pentru că între cei doi s-a declanșat o ceartă.

Scandal de față cu alte persoane

Totul s-ar fi întâmplat de față cu alte persoane. Motivul principal care a dus la ceartă a fost gelozia. Atât Bianca, cât și milionarul își fac reproșuri în continuu.

Cearta s-a produs în momentul în care erau cazați la un hotel, iar Bianca Drăgușanu și-ar fi dorit să se întoarcă acasă. Bădălău a dorit să îi dea o lecție blondinei,

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Mașina cu care a plecat aceasta era parcată la o distanță semnificativă de locația unde cei doi și-au luat cazare, așa că Bianca Drăgușanu a fost nevoită să care trolerul și restul bagajelor către mașină, prin zăpadă, la ieșirea din hotel..

Ce spunea Gabi Bădălău despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău a vorbit recent despre relația pe care o are cu Bianca Drăgușanu.

Craiul de Dorobanți a spus că relația sa cu Bianca Drăgușanu merge mai departe, chiar dacă se mai ceartă din când în când.

”Toată lumea știe că suntem împreună! Așa e în fiecare cuplu, ne certăm, ne împăcăm, important este că acum suntem foarte bine. Și aseară am fost împreună”, a declarat Gabi Bădălău.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”