Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Benone Sinulescu, înmormântat cu onoruri militare la Arad

Regretatul interpret de muzică populară Benone Sinulescu va fi înmormântat duminică, 21 noiembrie 2021, la Arad, cu onoruri militare. Ceremonia va începe la ora 13:00, în Piaţa Avram Iancu din Arad. Slujba de înmormântare va fi ţinută de un sobor de preoți la Cimitirul Eternitatea din Arad. Benone Sinulescu s-a stins din viață în data de 18 noiembrie.

Benone Sinulescu va fi înmormântat cu onoruri militare astăzi, duminică, 21 noiembrie 2021, la Cimitirul Eternitatea din Arad. Trupul neînsuflețit al artistui a fost depus, vineri, la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, unde toți cei care l-au apreciat au venit să-i aducă un ultim omagiu.

Funeraliile vor începe la ora 13:00, în Piaţa Avram Iancu din Arad. Slujba de înmormântare va fi ţinută de un sobor de preoți la Cimitirul Eternitatea din Arad.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Benone Sinulescu a murit la 84 de ani

Interpretul de muzică populară Benone Sinulescu a încetat din viață în data de 18 noiembrie 2021, la vârsta de 84 de ani, din cauza unei pneumonii. A murit acasă, în județul Arad, în brațele soției sale, Elena. Cei doi erau căsătoriți de 40 de ani. „A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu pentru click.ro.

Cântăreţul de muzică populară Benone Sinulescu s-a născut la 24 mai 1937, în localitatea Siriu din judeţul Buzău. A primit numeroase premii şi distincţii pentru activitatea sa artistică. La vârsta de 12-13 ani, Benone avea deja un repertoriu vast şi cunoştea şi cântecele unor artişti precum Ioana Radu, Maria Tănase şi Maria Lătăreţu.În 1956, la vârsta de 18 ani, a înregistrat la radio piesele: “Străina mamei, străină”, “La Lenuţa sub cerdac” şi “În munţii Buzăului”. Au urmat concerte în ţară şi în străinătate, cele mai mari succese înregistrându-le cu ansamblul “Ciocârlia”. Benone Sinulescu a creat, împreună cu Irina Loghin, dialogul muzical în folclorul românesc. “Nea Beni”, aşa cum i se mai spunea, a cântat şi în faţa unor preşedinţi de stat, precum Hruşciov, Brejnev, Gheorghiu Dej, Nicolae Ceauşescu şi alţii. În 2003, a obţinut premiul Ministerului Culturii pentru întreaga activitate, potrivit Agerpres.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important