Categorii: Monden Vedete Romania

Bărbatul cu care a fost logodită Andreea Bălan și despre care nu a vorbit nimeni. Ce s-a întâmplat între ei

Andreea Bălan a avut o relație despre care nu s-a vorbit foarte mult. Aceasta a fost logodită la începutul anilor 2000.

Andreea Bălan a avut puține relații de-a lungul timpului. Teo Păcurar a fost primul iubit al artistei.

Pe Teo Păcurar, Andreea Bălan l-a cunoscut în anul 2004 și au avut o relație frumoasă până în anul 2006.

Cei doi s-au logodit în anul 2005, însă un an mai târziu Andreea Bălan și Teo Păcurar s-au despărțit. Motivul ar fi fost că bărbatul își dorea ca vedeta să se mute cu el la Bistrița, acolo unde locuiau părinții lui. Artista a preferat să se concentreze pe carieră.

Potrivit cancan.ro, Teo Păcurar are o familie fericită alături de soția și cele două fetițe. Acesta locuiește în Bistrița, acolo unde este manager în Resurse Umane.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Are o carieră impresionantă

Andreea Bălan are o carieră de succes în spate. Vedeta a debutat în televiziune în anul 1994, în cadrul programului ”Ba Da, Ba Nu”. A devenit cunoscută ca membră a trupei Andre, în cadrul căruia a activat între anii 1998 și 2001 și a lansat 7 albume, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea formației Andre, lansează pe 23 iunie 2002 primul album solo. Au urmat alte albume care s-au bucurat de succes.

De-a lungul anilor, Andreea Bălan a participat la numeroase emisiuni de televiziune. Este recunoscută pentr show-urile de dans foare spectaculoase pe care le face în spectacolelel sale.

Nu vrea iubit deocamdată

În plan personal, Andreea Bălan a avut o relație de lungă durată cu muzicianul Keo, de care s-a separat cu mare scandal. Și-a format o familie alături de actorul George Burcea, însă mariajul lor a ajuns la final din cauza neînțelegerilor în cuplu.

Andreea Bălan este foarte concentrată în acest moment pe creșterea fetițelor sale și nu-și dorește un bărbat în viața ei, cel puțin deocamdată.

„Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație. Și nu trebuie să căutăm, în general. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a mărturisit vedeta.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat