Categorii: Monden Vedete Romania

Aurel Pădureanu a făcut declarații terifiante după moartea soției! Cornelia Catanga și-a prevestit moartea? ‘Știa că nu mai apucă Paștele’

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a făcut dezvăluiri terifiante! Soțul regretatei soliste a mărturisit că aceasta și-a prevestit moartea. 

Cornelia Catanga a decedat la 63 de ani, după ce s-a infectat cu COVID-19! Fiul și soțul său nu-și revin din șoc de când au condus-o pe ultimul drum.

“N-aș dori nici la cel mai mare dușman al meu să i se întâmple așa ceva. A murit sufletul nostru, iubirea vieții mele. Nu cred nici acum, o simt aproape de mine și de Alexandru”, a declarat Pădureanu la emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Cornelia Catanga știa că va muri

Mai mult de atât, soțul Corneliei Catanga a mărturisit că artista și-a presimțit moartea încă de la începutul anului.

“Cornelia avea premoniții! Anul trecut, ea a făcut pomul de iarnă, a cumpărat tot. Era fericită. A făcut un pom extraordinar de frumos. După 10 ianuarie însă noi am vrut să-l desfacem, să nu-l mai ținem. A început să plângă atunci cu lacrimi mari și mi-a zis: Lua multe pastile, o dureau mijlocul, picioarele. N-am crezut în viața mea că chiar așa se va întâmpla. Ea avea o aură de la Dumnezeu, ne făcea toate plăcerile, și mie, și lui Alexandru. Acum, în martie, când a împlinit 63 de ani, i-am luat un parfum care-i plăcea ei”, a mai povestit Aurel Pădureanu.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Funeraliile Corneliei Catanga au avut loc la Cimitirul Ghencea Civil sâmbătă, 27 martie, însă puțini au fost cei care au putut să-și ia rămas bun de la artistă. Ea a fost înmormântată dezbrăcată, băgată într-un sac, într-un sicriu sigilat, conform protocolului Covid.

A fost înmormântată fără haine

“Mă doare că la un om așa mare cum a fost Cornelia să nu apuc să-i fac datinile. O zi trebuia să mă lase în plus să vină lumea să-i aducă coroane. Sunt așa de supărat în sufletul meu. Când am fost la morgă i-am văzut doar capul. Dormea ca un copil. Și am țipat: Și în loc s-o îmbrac și eu, că avea peste 300 de rochii! Să ajungă femeia mea să mi-o dea într-un sac! Îmi pare rău că sunt român și că trăiesc în țara asta! Îmi zicea:

Ni s-a impus să o înmormântăm urgent! Cum a plecat de la morgă, domnul Gigi Păun a zis să o ducem la biserica lui, m-am bucurat. Atunci m-a sunat că nu le dă voie Poliția s-o ducem la biserica lui. Am vrut s-o ducem la capelă, nici acolo nu au vrut. A intervenit doamna Șoșoacă și a zis: . Am fost obligat să o înmormântez pe loc, fără să mai așteptam. A anunțat Alexandru pe Facebook și a venit foarte puțină lume”, a mai spus Aurel Pădureanu.

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR