Categorii: Monden Vedete Romania

Au fost găsiți hoții care au spart casa familiei lui Culiță Sterp! Mama Geta a oferit primele detalii despre făptași

În urmă cu câteva luni, familia Sterp a trecut prin momente cumplite, după ce casa le-a fost călcată de hoți, iar seiful care conținea aproximativ 200.000 de euro le-a fost furat. Culiță Sterp spunea la un moment dat că oferă recompensă pentru cei care oferă detalii despre autorii faptei. Între timp, se pare că familia Sterp a aflat cine sunt hoții. 

După ce casa familiei Sterp a fost spartă și seiful plin cu bani a dispărut, Culiță Sterp și rudele lui au început o anchetă pe cont propriu. Deși au apelat la autorități, acestea nu au făcut mare lucru.

Hoții care au spart locuința familiei Sterp au fost găsiți

Recent, însă, mama Geta a afirmat că făptașii sunt chiar cei pe care ea și copiii săi i-au identificat, așa că a lăsat Poliția să-și facă treaba în acest sens. Conform kanal D, cei care le-au spart casa ar fi patru bărbați, care trăiesc într-o comună „nici apropiată, nici îndepărtată” de cea unde se află locuința familiei Sterp.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp. Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară. După mine, am găsit autorii, bate-i să-i bată!

Nu pot să vă multe lucruri, dar am făcut anchetă în toată regula. Apoi, cu toate dovezile pe care le-am strâns am mers la poliție. Noi nu ne jucăm. Atâta ne-am chinuit cu povestea asta că trebuia să iasă soarele și pe strada noastră. Numai cu câți oameni am vorbit, la câți nu ne-am plâns. De câte ori nu am mers într-o parte sau alta. Dar acum totul s-a sfârșit!”, a declarat mama Geta, pentru Playtech.ro.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat