Categorii: Monden Vedete Romania

Apariție de infarct a Giuliei Anghelescu. S-a pozat topless

Cântăreața Giulia Anghelescu a pozat într-o ipostază sexy. Artista a renunțat la sutien.

Giulia Anghelescu este una dintre cele mai sexy cântărețe din România. Artista și-a surprins fanii din mediul online cu două fotografii în care apare topless. Vedeta a renunțat la sutien și a pozat doar în bikini.

Fotografiile cu Giulia Anghelescu topless au adunat like după like de la internauți, dar și foarte multe comentarii. “Unde este restul pozei?”, ”Ce sexy”,”Ce fund…”, ”Wow”, ”Frumoasă”, ”Întoarce-te și invers”, ”Ești foarte tare, stilul tău e super”, i-au transmis internauții cântăreței Giulia Anghelescu.

Giulia Anghelescu este căsătorită și are doi copii

Giulia Anghelescu are o familie minunată. Este căsătorită cu Vlad Huidu, fratele prezentatorului de televiziune Șerban Huidu, și au împreună doi copii simpatici, o fetiță, pe nume Sabina Antonia, și un băiețel, pe nume Eduard Mikael.

Giulia Anghelescu a povestit într-un  interviu cum l-a ncunoscut pe cel care i-a devenit soț, Vlad Huidu.

”Ne-am cunoscut la o emisiune tv. El era operator, eu eram invitată. Nu a fost nicidecum dragoste la prima vedere sau ceva, dar am simţit că vreau să îl invit la petrecerea de ziua mea din acel an. A venit, am vorbit şi de atunci am rămas amici. A fost tare greu să ajungem unde suntem azi, dar cred că toate s-au întâmplat cu un scop. Ne-am pierdut, ne-am regăsit, ne-am certat, ne-am iubit. Mulţi nu au fost de acord cu relaţia noastră. Prietenii lui, familia lui, toţi credeau că pentru mine va fi doar un moft, iar eu m-am chinuit ani la rând să le demonstrez că nu era aşa”, dezvăluia vedeta.

Simona Halep iubește din nou. Cine e bărbatul misterios care i-a luat locul lui Toni Iuruc?
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important