Categorii: Monden Vedete Romania

Andrei Ștefănescu, adevărul despre divorțul de mama fiului său. “Nimeni nu știe exact ce se întâmplă în spate”

Andrei Ștefănescu a vorbit deschis despre motivele care au dus la divorțul de Antonia, mama fiului său. Prezentatorul de la Antena Stars s-a destăinuit în platoul emisiunii “Xtra Night Show”. 

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat amiabil la notar și au păstrat o relație frumoasă de dragul micuțului lor. Deși a trecut aproape un an de la despărțire, Andrei nu s-a mai implicat în nicio relație amoroasă. Cu toate acestea, el nu exclude posibilitatea să se căsătorească a treia oară.

De ce a divorțat Andrei Ștefănescu

”Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel”, a spus Andrei Ștefănescu, în direct, la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu a recunoscut că a fost și vina lui atunci când s-a despărțit de Antonia. Solistul a spus că o problemă ar fi constat în faptul că nu au avut timp de vacanțe în cuplu, lucru care a dus la o ruptură.

Patru români și-au făcut gaură în buget, după o masă pe litoral de 1 Mai! Câți bani au scos din buzunar la...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Eu am luat lucrurle exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învățat din fiecare experiență pe care o am. Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului”, a mai spus Andrei Ștefănescu la Xtra Night Show.

Cu cine are o relație Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu

Antonia, fosta soție a cântărețului Andrei Ștefănescu, trăiește o nouă poveste de dragoste. Aceasta are o relație cu un fost concurent la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Este vorba despre Vincenzo Aiello, care este nepotul lui Joshua Castellano. Antonia a confirmat relația cu Vincenzo.

”Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți”, a declarat Antonia despre Vincenzo Aiello, pentru Spynews.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat