Categorii: Monden Vedete Romania

Andreea Bănică trece prin clipe dificile! Solista, chinuită de problemele de sănătate: „Efectiv mi-am pierdut glasul!”

Andreea Bănică le-a povestit fanilor virtuali că trece prin momente dificile chiar înainte de Revelion. Pe rețelele de socializare, artista a mărturisit că ea și copiii ei se confruntă cu probleme de sănătate. Andreea Bănică a dezvăluit faptul că de câteva zile nu mai are voce, așa că a decis să ia antibiotice. 

Andreea Bănică și cei doi copii ai ei au răcit extrem de tare, motiv pentru care nu au avut parte de un Crăciun liniștit. Deși au luat pastile, se pare că efectele întârzie să apară.

Vedeta a mai spus că și fiul ei, Noah, a avut febră toată noaptea, iar pe Sofia o doare în gât. Pentru că nu le trecea cu nimic, ea a decis să le administreze antibiotic.

Andreea Bănică trece prin clipe dificile. Și-a pierdut vocea din cauza răcelii

„Nu știu să fi fost vreodată atât de răgușită. Efectiv mi-am pierdut glasul! Vă imaginați că nu vorbesc de trei zile? Sunt pe antibiotic de ieri, că nu a mai funcționat nimic, dar azi mă simt mult, mult mai bine, însă fără glas!

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Și lui Noah i-am dat antibiotic pentru că azi noapte a făcut febră mare. Urmează Sofia că o doare în gât! Așa ceva… M-am testat! (n.r. testul de gripă) sunt negativă. Se pare că antibioticul dă rezultate pentru că nu mă mai simt atât de rău ca ieri.”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

„M-a mai lăsat durerea în gât, nu mă mai doare capul. Și Noah este mult mai bine azi. Suntem pe drumul cel bun. Nu prea luăm noi antibiotice… dar de data asta nu am avut încotro. Pentru Noah este a doua oară de când am născut.”, a scris ulterior artista, pe contul ei personal de Instagram. 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR