Categorii: Monden Vedete Romania

Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite la spital. ”Mă speriasem, îmi făcusem testamentul vocal”

Cântăreața Andreea Bălan a vorbit despre zilele pe care le-a petrecut în spital. Vedeta a dat detalii despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

După 6 zile petrecute în spital, Andreea Bălan, în vârstă de 36 de ani, a fost externată duminică, 8 noiembrie. Cântăreața s-a internat la începutul lunii, după ce a simțit dureri puternice în zona abdominală. Aceasta a avut un abces abdominal.

Acum, artista a fost prezentă în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena 1, unde a vorbit despre problemele de sănătate pe care le-a avut.

Andreea Bălan a fost la un pas să facă septicemie

Cântăreața a povestit că a avut un abces abdominal de șase centimetri. Dacă nu ar fi fost internată, vedeta ar fi riscat să facă septicemie.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare. Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infectțe foarte mare, fără să se știe unde. Iar ecografii, iar nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac septicemie”, a povestit Andreea Bălan la emisiunea respectivă, potrivit spynews.ro.

Vedeta a mai mărturisit că s-a sperat foarte tare. „M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mai spus ea.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?