Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Antonescu vrea să plece în Statele Unite: „Nu suport. Mă depășește situația”. De ce vrea să părăsească artista țara

Andreea Antonescu este hotărât să plece în Statele Unite. Jumătatea componentă a trupei Andre vrea să plece peste Ocean, unde se află soțul ei, pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Solista a mărturisit că nu vrea să petreacă iarna în România, pentru că nu are suficiente haine.

Andreea Antonescu a revenit în România în urmă cu doi ani, după ce a anunțat divorțul de Traian Spak. Cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite.

Artista este nehotărâtă în ceea ce privește plecarea în Statele Unite și spune că factorii decisivi sunt legați de concertele din noaptea de Revelion.

Andreea Antonescu: „Nu suport. Mă depășește situația”

„Totul depinde dacă se materializează sau nu concertele de Revelion. Toți suntem în stand by, ar urma să cânt în zona Brașovului. Îmi doresc să ajung în Statele Unite, mai ales că în vară nu m-am mai putut duce. Depinde de programul de Revelion. Dacă nu avem concerte, plec înainte, dacă avem plec după aia. Sienna oricum va merge cu mama.

Mă depășește situația. Nu-mi dau seama ce e mai bine, să rămân aici pentru concerte sau să plec acolo… Dar le aranjează universul. Restricțiile ne încurcă și nouă programul, dar nu avem ce face. Am mai avut concerte singură, dar private”, a declarat artista pentru impact.ro.

 

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Pe de altă parte, cântăreața mărturisește că în fiecare an a obișnuit să petreacă iernile în Statele Unite, iar reînnoirea garderobei ar fi problematică. Mai mult, solista spune că nu îi place frigul și nu vrea să se supună vremii din România.

Andreea: „Nu am haine groase pentru perioada asta”

„Nu-mi place frigul, nu am haine groase pentru perioada asta pentru că am fost mai mult plecată. Am ajuns la munte și râdeau prietenii de mine că nu am geacă groasă. Nu sunt obișnuită cu iernile de aici, dar nici nu-mi place. Aș putea să-mi iau haine groase, dar parcă nu aș putea să mă acomodez cu ideea, nu vreau să mă supun vremii.

Nu suport, am vreo două-trei paltoane, e maximum ce pot pune pe mine. În rest numai gecuțe din piele… Am vreo zece fulare, dar nu folosesc niciodată niciunul.”, a mai spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu se împarte între carieră și responsabilitățile de mămică. Tocmai de aceea, cea care o ajută la creșterea fetiței sale este mama sa. Artista nu gătește, fiind ocupată.

„Nu gătesc, în general, face mama. O ajut cât pot, dacă sunt nevoită, o fac pentru Sienna. Sunt plecată de dimineața până seara, ar fi culmea să mă apuc să fac ciorbă la miezul nopții. Mă trezesc la 08.00 dimineața mereu și ajung acasă la ora 22.00. Am tot felul de înâlniri, contracte, filmări”, a adăugat artista.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat