Categorii: Monden Vedete Romania

Anca Serea și Adi Sînă și-au prezentat casa în care se vor muta. ,,Suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți”/ VIDEO

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat în casa pe care și-o doreau de mult timp! Cuplul locuiește acum într-o vilă foarte luxoasă, alături de cei șase copii ai lor. Iată primele imagini cu vila impresionantă! 

În ultimii ani, Anca Serea și Adi Sînă au locuit într-o casă închiriată, însă acum a venit momentul să aibă propria lor locuință. Prezentatoarea tv a mărturisit că investiția a fost una costisitoare, dar a meritat fiecare bănuț. Cei doi și-au dorit o curte mare, pentru ca cei șase copii ai lor să aibă unde să se joace.

Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat în casă nouă

Am trecut, într-adevăr, prin mai multe experiențe în ceea ce privește schimbatul locuinței și am început de la un apartament. (…) Familia a devenit numeroasă și a trebuit să schimbăm vreo trei case până acum. Recent, ne-am mutat într-o locuință nouă, de care suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți, cred că este căminul pe care l-am visat.

Ce-i drept, am învățat de-a lungul timpului să nu mă leg neapărat de un obiect sau de o idee, pentru că e foarte important să fim fericiți dincolo de locul în care stăm”, a mărturisit Anca Serea, pentru Antena Stars.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Anca Serea și Adi Sînă au realizat un video pe Youtube, unde au făcut publice primele imagini din noua lor locuință.

Iată că planetele s-au aliniat și ne-am găsit, în primul rând, o locuință care să ne satisfacă nevoile legate de confort, siguranța copiilor. Am făcut foarte mari eforturi pentru a ne permite această locuință. Suntem în plin proces de amenajare. Nu îmi place să dau sume, că nu e politicos, dar destul de mult”, a mai dăugat soția lui Adi Sînă.



FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?