Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Anca Neacșu, ex-ASIA, a divorțat oficial. ”S-a terminat”

Anca Neacșu, fostă componentă a trupei ASIA, a decis, în primăvara acestui an, să divorțeze de Serkan Yaman, soțul ei de origine turcă, după o căsnicie de zece ani. Astăzi, 21 septembrie 2022, Anca Neacșu a divorțat oficial de fostul ei parttener de viață, la prima înfățișare în procesul de divorț. ”S-a terminat”, a spus vedeta.

Anca Neacșu a fost una dintre cele mai îndrăgite componente ale formației A.S.I.A. Trupa A.S.I.A. a fost înființată în 8 martie 1999 și desființată în anul 2006. Inițial, din formație au făcut parte: Anca Neacşu, Sorana Mohamad, Irina Nicolae şi Anemona Niculescu. Numele formației constituie un acronim al prenumelor celor patru cântărețe care au alcătuit formația inițială: Anca, Sorana, Irina, Anemona.

Anca Neacșu a format o familie, timp de mulți ani, cu un turc pe nume Serkan Yaman și a locuit o perioadă în Turcia. Artista s-a întors în România de câțiva ani. În primăvara acestui an s-a aflat că Anca Neacșu a decis să divorțeze de cel care i-a fost partener de viață. Acum, Anca Neacșu și Serkan Yaman au divorțat oficial, încă de la prima înfățișare la proces. Artista a făcut primele declarații după divorț, la postul de televiziune Antena Stars.

Anca Neacșu, ex-ASIA, a divorțat oficial. ”Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani”

„E o decizie luată de comun acord. (…) Îmi pare rău că ne întâlnim și în situații ca astea. Nu e o zi frumoasă pentru niciun om, e un capitol care se încheie după 10-11 ani. Asta e situația, asta e procedura. De comun acord, dar asta e procedura. M-am măritat în Turcia, mă separ în România. (…) El e cetățean străin, sunt mai multe lucruri la mijloc și până la urmă a trebuit să facem aici”, a spus Anca Neacșu, potrivit spynews.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Am încercat amândoi în ultimul timp și până la urmă s-a ajuns aici. (…) Avem ceva (n.r. de împărțit), dar ne-am înțeles. Suntem în regulă. Nu cred (n.r. că ne vom împăca). Chiar am vorbit și ieri, sperăm să se închidă din prima. Sunt un pic stresată, că nu am avut de-a face cu asemenea situații, nu am intrat niciodată într-o sală de judecată. Pot să spun că-mi tremură picioarele”, a adăugat ea.


Anca Neacșu a izbucnit în lacrimi la ieșirea din sala de judecată. Cel care i-a fost partener de viață nu a fost prezent la proces. ”S-a terminat. (…) Aseară am înțeles că se va prezenta. Motive medicale. (…) Zilele următoare urmează câteva formalități”, a mai spus artista, conform sursei mai sus-menționate.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat