Categorii: Monden Vedete Romania

Ana Morodan are probleme cu bustul și se pregătește de operație. ”Pamela Anderson va fi o glumă pe lângă mine”

Ana Morodan a slăbit considerabil și nu mai este mulțumită de aspectul bustului său, astefel că are de gând să se opereze.

Pentru că a slăbit, Ana Morodan se confruntă cu o problemă. Nu mai este mulțumită de bustul său, așa că a decis că este momentul să apeleze la o intervenție estetică.

“În perioada pandemiei am început cu 51 de kilograme și acum am 47. Într-adevăr, pe astea le-am slăbit pe bază de stres pentru că, pentru mine, a fost un moment de răscruce în care a trebuit să-mi regândesc business-ul în totalitate. Să sper că rămân la 47 de kilograme că mă simt foarte bine așa”, a declarat Ana Morodan pentru libertatea.ro.

“Singurul dezavantaj este că mi-a scăzut bustul. Dacă-mi spunea cineva vreodată că eu, cupa D, o să ajung să port sutien cu burete, îi ziceam că a luat-o razna. Eu, în viața mea nu am stat la o coadă, când apăream cu decolteul… Dar mă voi duce la domnul doctor Constantin Stan și voi face operația de ridicare, pentru că, acum, trebuie să-mi leg sânii cu scotch”, a adăugat ea.


Se operează în toamnă

Ana Morodan a explic at că își va face intervenția estetică în toamna acestui an.

“Sunt de acord cu femeile care nu vor să-și facă nicio intervenție, nu le judec absolut deloc, dar mie aceste intervenții mi-au dat o foarte mare încredere în mine. Indiferent că au fost la față, că majoritatea le fac la față, pentru corp fac tratamente.

BREAKING | Alex Alexandrov, fondatorul companiei Altex, a murit
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Acum mi-am programat această operație în toamnă și o să-mi pun din nou cupa D+. Pamela Anderson va fi o glumă pe lângă mine. Glumesc, doctorul nu se ia după mine, m-a anunțat că o să mă facă să arăt natural”, a mai spus Ana Morodan pentru sursa citată.

Cum s-a ales Ana Morodan cu porecla ”Contesa Digitală”

Vedeta online Ana Morodan, în vârstă de 35 de ani, este cunoscută drept ”Contesa Digitală”. Aceasta a explicat de unde i se trage acest supranume.

Ana Morodan a făcut mărturisiri. Vedeta a explicat de unde vine porecla pe care o are și sub care este cunoscută de toată lumea, și anume ”Contesa Digitală”.

„Povestea a pornit în adolescenţă, la Arad. Ador aristocraţiile, porţelanurile, catifeaua şi ceaiurile cu bârfe, iar prietenii îmi spuneau des ”Te crezi contesă?!””, a dezvăluit Ana Morodan

Ana Morodan e ”detectiv” la „The Masked Singer România”, care va fi difuzat de Pro TV. Aceasta îi are colegi pe Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Renault lansează SUV-ul care va pune probleme DACIEI DUSTER - VIDEO