Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Ana Baniciu, mărturisiri despre părinții ei. ”Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei”

Cântăreața Ana Baniciu, în vârstă de 29 de ani, a făcut mărturisiri despre păinții săi, care s-au separat la un moment dat. ”Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei”, a declarat artista. Ana Baniciu a vorbit și despre pierderea mamei sale, care s-a stins din viață anul acesta.

Ana Baniciu trăiește o poveste de dragoste cu Edy Kovacs, în vârstă de 41 de ani. Fiica binecunoscutului artist Mircea Baniciu s-a logodit cu iubitul ei. Vedeta a mărturisit că a fost infectată cu COVID-19 de partenerul ei și de atunci a început povestea de dragoste dintre ei.

În luna mai a acestui an, Ana Baniciu a trecut printr-o mare suferință. Mama Anei Baniciu, Adina, a încetat din viață. Artista a vorbit, pentru revista Viva, despre părinții săi, care s-au despățit la un moment dat. ”Chiar dacă provin dintr-o familie cu părinți despărțiți, ai mei mereu au avut o relație bună. Mama a fost pionul principal în creșterea și dezvoltarea mea, iar tata a avut încredere totală în ea, și bine a făcut, pentru că am primit o creștere extraordinară!”, a declarat ea.

Ana Baniciu, mărturisiri despre părinții ei. ”Fiind spectator al despărțirii lor, m-am maturizat”

”Evident că am suferit și nu a fost un moment deloc simplu nici pentru mine, nici pentru ei! Ei s-au înțeles mereu în ceea ce mă privește și tata a avut o încredere totală în mama. El a fost majoritatea timpului plecat în turnee, la concerte atât în țară, cât și în afară, pentru că, așa cum mi-a explicat la început, arta cere sacrificii! De toate – școală, creșterea și evoluția mea – s-a ocupat mama. Fiind spectator al despărțirii lor, m-am maturizat și am considerat experiențele astea ca fiind parte din evoluția mea ca om și ca femeie”, a povestit Ana Baniciu.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Despre pierderea mamei sale, cântăreața a mărturisit: ”Anul ăsta a fost, cu siguranță, cel mai greu de până acum! Mama a fost și rămâne omul meu de bază, femeia care și-a dedicat viața unui singur om… Mie! Mi-a dat o lecție extraordinară despre iubire, devotament și implicare, și îi rămân pe viață recunoscătoare! Nu-mi place să regret nimic și nici nu cred că am ce… Mama a plecat atât de mândră și de fericită pentru mine, ne-am spus tot ce era de spus înainte de plecarea ei și, în ultimele două luni, am respirat împreună!”.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?