Categorii: Emisiuni TV Monden ProTV Vedete Romania

Alina Pușcău, prima concurentă de la ‘Ferma’ care a fost eliminată după duel. Viviana Sposub a învins-o

Joi seară, 10 septembrie, a avut loc prima eliminare de la ‘Ferma. Orășeni vs. săteni’, în urma unui duel. Alina Pușcău și Viviana Sposub au fost cele două concurente care au fost alese să intre la duel, în show-ul de la PRO TV.

Prima care a ajuns la duel a fost Viviana, după ce a pierdut o probă în fața lui Bogdan Stoica. Tânăra a fost nevoită să își aleagă o adversară la primul duel din competiție, așa că a pus ochii pe Alina Pușcău, din echipa orășenilor.

Alina Pușcău a fost eliminată de la ‘Ferma’

Lupta a fost una aprigă, cele două concurente fiind nevoite să treacă prin probe de forță. Viviana Sposub a reușit să se impună în fața Alinei, pe care a și învins-o la proba de echilibru. Astfel, modelul internațional Alina Pușcău a fost eliminată de la ‘Ferma. Orășeni vs. săteni’.

‘A fost mult mai bună. Și ca atitudine, și ca ambiție, ca tot. Mușca din bârna aia’, a declarat Cezar Ouatu despre Viviana.

‘N-a venit mental pregătită deloc pentru duel. Era ca o pisicuță într-un ring, înconjurată de câini’, a spus și Anda Adam despre Alina.

Alina Pușcău și-a expus formele apetisante

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Noul sezon ‘Ferma. Orășeni vs. săteni’ a revenit pe micile în urmă cu câteva zile. De data aceasta, telespectatorii se pot delecta cu o competiție acerbă între două echipe rivale formate din vedete dornice să demonstreze că merită premiul cel mare. 16 concurenți au ales să participe la reality show-ul de la PRO TV, printre care și cele mai sexy vedete ale momentului, Anna Lesko, Viviana Sposub, Anda Adam sau Alina Pușcău.

Mai mult de atât, încă din primele ediții, vedetele nu au avut rețineri în a-și expune la televizor siluetele impecabile și s-au acomodat destul de rapid la noile condiții de trai.

Anda Adam și Alina Pușcău, prima româncă apărută pe coperta revistei Playboy SUA, au renunțat la haine și au oferit un show pe cinste. Cele două dive s-au îmbrăcat în costumele de baie, au pus niște apă la încălzit și s-au ajutat reciproc la spălatul în cadă.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?