Categorii: Monden Vedete Romania

Alina Pușcaș i-a făcut o vizită spontană la clinică soțului ei. ”M-a pornit îndrăgosteala”

Alina Pușcaș a  i-a făcut o vizită spontană partenerului ei de viață la clinica unde acesta lucrează.

Prezentatoarea de televiziune Alina Pușcaș formează un cuplu perfect cu Mihai Stoenescu. Vedeta le-a povestit fanilor săi de pe rețelele de socializare că a fost curpinsă de spiritul Zilei Îndrăgostiților, care se apropie, și i-a făcut o vizită spontană partenerului ei de viață la clinica de stomatologie la care acesta lucrează. Cei doi au ascultat muzică împreună.

“Ne” auto-proclamăm” un cuplu foarte spontan și romantic ?❤️ indiferent de moment și ocazie. Unul dintre lucrurile ce ne leagă cel mai frumos este muzica, pe care de cele mai multe ori o ascultam împreună ?? Și dacă tot ne apropiem de sărbătoarea îndrăgostiților, m-a pornit îndrăgosteala (din nou ?) și i-am făcut o vizită spontană la clinică să ascultăm 3 dintre piesele noastre preferate (3 este cifra mea norocoasă, de asta vă și spun exact our Best of 3 Romanic songs)… Poate reușim să “vă provocăm și pe voi la iubire”???? 1. David Bowie – Absolute Biginners 2. Kovacs – My Love 3. Gladiator – we are Free now (tema muzicală de film… Absolut superbă)!”, a povestit vedeta TV.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului trecut. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?