Categorii: Monden Vedete Romania

Alina Pușcaș a împlinit 35 de ani. ”Nu am ce petrecere să pregătesc, nu avem voie”

Alina Pușcaș  și-a aniversat ziua de naștere în data de 2 noiembrie. Vedeta de televiziune a împlinit 35 de ani.

Alina Pușcaș a împlinit 35 de ani, însă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, dar și pentru că este implicată în numeroase proiecte care îi ocupă foarte mult timp, nu a avut parte de o petrecere.

“Mulțumesc pentru urări, nu pot să cred în ce fel am început ziua, au început imediat să curgă felicitările. O să fie o zi cumva normală, pentru că nu am ce petrecere să pregătesc, nu avem voie”, a spus Alina Pușcaș pe pagina sa de socializare, potrivit click.ro.

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Alina Pușcaș este măritată și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

Alina Pușcaș a vorbit recent despre experiențele prin care a trecut după ce a fost externată. ”Am avut fericirea de a nu fi dată afară dintr-un magazin sau alungată dintr-un parc. Dar, înainte să se testeze Marcel Pavel și presa bubuise peste tot, s-a creat o panică generală. Drept urmare, s-a întâmplat ca anumiți părinți de la grădinița la care am copiii, să-și manifeste cumva nemulțumirile”, a spus ea.

FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Prima reacție milionarului Dorin Mateiu, bărbatul de 57 de ani care s-ar iubi cu Simona Halep! Ce zice „regele mezelurilor” de relație
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?