Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Alexandru Arșinel, despre perioada dificilă prin care a trecut. ”Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”

Îndrăgitul actor Alexandru Arșinel a făcut declarații despre perioada dificilă prin care a trecut după ce a fost inffectat cu noul coronavirus.

Binecunoscutul actor Alexandru Arșinel, în vârstă de 81 de ani, care a fost infectat cu COVID-19, a fost externat  în data de10 mai 2021, din spital. Pe 17 aprilie, Alexandru Arșinel a fost internat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, după ce, atât el, cât și soția sa, s-au infectat cu coronavirus la doar două luni după ce au făcut rapelul vaccinului.

Invitat la emisiunea ”Exclusiv VIP”, pe care Cristi Brancu o moderează la postul de televiziune Prima TV, Alexandru Arșinel a făcurt declarații despre perioada dificilă ărin care a trecut.

Alexandru Arșinel, despre perioada dificilă prin care a trecut. ”Am fost un caz special”

Alexandru Arșinel a mărturisit că nu a avut simptome foarte puternice atunci când s-a infectat cu COVID-19. “Am făcut vaccinul, eram fericit, pregăteam o premieră. Într-o zi au apărut niște simptome, nu foarte puternice, am cerut să fiu testat și la test am ieșit pozitiv. Și, uite așa, s-a aflat că avem coronavirus și eu, și soția mea și, prin sprijinul dat de Matei Balș, am fost colectat, cum s-ar spune, din casă, împreună cu soția și dus acolo. Am avut acest noroc să fiu înconjurat de o echipă de medici excelenți în frunte cu doctorul Marinescu și d-nul doctor Streinu, d-na doctor Marinescu și d-na doctor Matei. Am fost un caz special, fiind bântuit cu o boală imunosupresoare cu transplant”, a declarat actorul, relatează click.ro.

„Se pare că vaccinarea ne-a salvat viața și mie, și soției. A reușit să oprească vijelia acestei nenorocite boli și să o stopeze la un anumit nivel suportabil, care m-a făcut să ies din zona periculoasă. Cu ajutorul medicilor, care erau preocupați de soarta mea și a celorlalți colegi de pat, am depășit momentul critic. Dacă nu făceam vaccinul, eram acum pământ de flori”, a adăugat celebrul actor.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Artistul a vorbit și despre soția sa: „Marilena a fost minunată, ca de obicei. Suferind și uitându-se cu ochii triști la mine, a trecut cu stoicism peste toată perioada”.

 

 

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?