Categorii: Monden Vedete Romania

Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. ”Nu o dată, dar eu îmi asum”

Alex Bodi a recunoscut deschis că a înșelat-o pe cea care i-a fost soție pentru o scurtă perioadă de timp, Bianca Drăgușanu.

Acuzat de infidelitate, Alex Bodi a mărturisit că a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu. Și nu o dată, ci de mai multe ori.

”Da, am înșelat-o de mai multe ori! Nu o dată, dar eu îmi asum. Și la fel ca și scandalurile și să zic așa, conflictele noastre fizice, au fost 3. De acord că i-am dat o palmă și ea este sensibilă la față sau cum vreți să o numim. Eu îmi asum tot!”, a afirmat Alex Bodi la emisiunea ”Star Matinal de Weekend”, de la Antena Stars, citat de spynews.ro.

De altfel, la TV, Alex Bodi a făcut și alte dezvăluiri neașteptate, mărturisind și că a agresat-o pe Bianca Drăgușanu și că s-a tăiat la mână pentru ea.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

„Eu am venit să demonstrez niște chestii, nu am venit doar să vorbesc. Am venit să arăt o dată pentru totdeauna, ca lumea să înțeleagă jocul ei malefic și măștile care încearcă le poarte în societate. Toate certurile noastre și împăcările.. ea mereu a recurs la contre, discuții cu anumite persoane, bârfe, cuvinte urâte la adresa mea. A manipulat anumiți bărbați ca să-mi transmită niște chestii! Am protejat-o și mereu am fost alături de ea!”, a mai spus Alex Bodi.

I-a organizat ziua de naștere fostei neveste

Alex Bodi a mai mărturisit că el a organizat petrecerea de ziua de naștere a Biancăi Drăgușanu și tot el a fost cel care a suportat toate cheltuielile.

„M-am întânit cu ea și am întrebat-o unde vrea să își țină ziua că o să vreau să te ajut, o să vreau să știu ce persoane vin. Ea mi-a spus că la restaurantul cutare, eu am avut niște filmări și m-am dus după filmările alea. Nu că am venit. Eu i-am organizat ziua, eu i-am și plătit toată ziua și acolo și, și la club”, a afirmat omul de afaceri, potrivit sursei menționate.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”