Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la ‘Asia Express’! Trei echipe s-au calificat în marea finală din sezonul 3

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la ‘Asia Express’, sezonul 3! Drumul echipei a ajuns la final. Cei doi au părăsit competiția în etapa semifinală. În cursa pentru ultima șansă s-au luptat trei echipe: Alex Abagiu – Radu Vlăduț, Speak – Ștefania și Adda – Cătălin Rizea.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost eliminați de la ‘Asia Express’

Prima echipă finalistă a fost formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor. ‘Reactoarele’ au adunat cele mai multe monede în prima etapă a semifinalei și s-au calificat direct în marea finală. 

După o cursă infernală în Taiwan, prin frig și ploaie torențială, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au ajuns ultimii la întâlnirea cu Gina Pistol. Din păcate, ancora a fost roșie, iar drumul celor doi s-a încheiat înainte de marea finală.

foto: captura video Antena 1

În finala sezonului 3 ‘Asia Express’ au ajuns 3 echipe: Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

‘Am simțit că toate îmbrățișările din partea colegilor au fost sincere. A fost strângerea la piept fără prea multe cuvinte. Dacă oamenii încearcă să se argumenteze mult, atunci e clar că e ceva gândit. A fost pur și simplu strângerea aia călduroasă după o zi de genul ăsta. Nu poate fi o bucurie să ajungi în situația asta. Plecăm acasă la famiile noastre, plecăm la bine. Am bifat destul de multe etape’, a declarat Alex Abagiu, după ce a părăsit competiția.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Share
Publicat de
andreea
Tags: Alex Abagiu și Radu Vlăduț Alex Abagiu și Radu Vlăduț eliminati de la asia express asia express sezonul 3 concurenti asia express etapa finala asia express marea finala asia express trei echipe in finala