Categorii: Monden Vedete Romania

Aida Parascan se destăinuie. Ce spune despre tatăl copilului pe care l-a pierdut

Aida Parascan a vorbit despre tatăl bebelușului pe care l-a pierdut de curând.

Aida Parascan, concurenta care a câștigat în anul 2013 concursul ”MasterChef”, a anunțat recent că a pierdut sarcina. Aida Parascan mai are trei copii, pe Gianina (20 de ani), Samuel (13 ani) și Emilia (10 ani).

Aceasta e singură după ce i-a murit copilul în pântece, la cinci luni. Partenerul Aidei nu și-a dorit copilul și nu a fost alături de ea când a pierdut copilul.

Aida Parascan: ”În momentul în care am rămas însărcinată el a spus stop”

Aida Parascan a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, despre momentul în care iubitul ei, tatăl copilului, a ales s-o părăsească după ce a aflat că a rămas însărcinată. „Asta a fost decizia lui și atât timp cât un bărbat îți spune ”nu știu, nu vreau, nu mă interesează” cred că nici măcar nu merită să fie adus în discuție, pentru că el a luat decizia lui. În momentul în care am rămas însărcinată el a spus stop. (…) În momentul în care el a luat o decizie, aceea de a nu se implica cu absolut nimic, singurul lucru pe care poți să-l faci ca femeie este să accepți și să respecți ceea ce ți se spune”, a dezvăluit Aida Parascan, potrivit spynews.ro.

Meteorologii Accuweather anunță o lună mai istorică, în România. Vreme extremă în București
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Sunt o persoană echilibrată. Nu am avut dezechilibre decât o scurtă perioadă de timp când am zis ”de ce?”, apoi am zis ”ok””, a adăugat aceasta.

„Dacă toate femeile ar gândi că ”nu vreau să am copil pentru că mai am trei sau pentru că mai am de muncă” atunci unde am ajunge. În momentul în care Dumnezeu îți dăruiește viața avem datoria să o dăm mai departe. Asta nu e o decizie pe care să o luăm noi, cine trăiește și cine moare”, a încheiat Aida Parascan.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?