Categorii: Monden Vedete Romania

Adevărul despre relația dintre Elena Ionescu și Emanuel de la ”Survivor România”. Toată lumea a crezut că s-a înfiripat o idilă

Cântăreața Elena Ionescu a explicat care este relația dintre ea și Emanuel Neagu, fost concurent la ”Survivor România”.  Multă lumea a crezut că între cei doi s-a înfiripat o idilă.

Emanuel Neagu, fost component al Echipei Războinicilor de la ”Survivor România”, a declarat în numeroase rânduri că Elena Ionescu este genul de femeie care îi place. Multă lume a crezut că între Emanuel și fosta concurentă din echipa Faimoșilor, s-a înfiripat o idilă.

Elena Ionescu a ținut să lămurească lucrurile. Artista a explicat că ea și Emanuel sunt doar prieteni, nimic altceva.

”Este un băiat minunat, un om frumos din toate punctele de vedere. Așa l-am văzut eu la Survivor România și sper ca și de acum încolo să fie tot la fel. Mi-a plăcut acolo de el, ca persoană, și din acest motiv, am dezvoltat și o legătură specială după competiție. Însă, nu se pune problema de mai mult decât o prietenie sinceră. E diferență de vârstă…Eu și acolo, în Dominicană, le spuneam la toți…”copiii mei!”. Nu, exclus! Suntem prieteni buni și sper că întotdeauna va fi așa”, a declarat Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Emanuel, cucerit de Elena Ionescu

“Este o femeie foarte frumoasă, interesantă, o mamă foarte foarte puternică, îmi place de ea! Este un om pe care l-am apreciat în concurs, dar și în camp de când taberele s-au reunit”, spunea Emanuel despre Elena Ionescu.

“Am încercat să mă apropii de ea, ba cu o glumiță, ba cu o vorba bună, poate, poate…Este genul meu de femeie, recunosc. Din nefericire, nu s-a uitat la mine deloc. Ghinionul meu, poate pentru că sunt prea mic, ea fiind cu 10 ani mai mare decât mine, nu știu care-i cauza. Însă, peste toate, indiferent de ce ne oprește, îmi place Elena”, a dăuga el.

Elena Ionescu a câștigat ”Survivor România”

Finala ”Survivor România” a avut loc sâmbătă, 30 mai 2020. În finală s-au calificat patru concurenți: Elena Ionescu, care a făcut parte din echipa Faimoșilor, și Iancu, Lola și Emanuel, componenți ai echipei Războinicilor. În urma voturilor telespectatorilor, cântăreața Elena Ionescu a fost cea care a ieșit învingătoare. Artista a intrat în posesia trofeului ”Survivor România” și va încasa un premiu în valoare de 250.000 de lei.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de 200.000 de euro!
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important