Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

Adevăratul motiv pentru care Livian de la ‘Puterea dragostei’ s-a despărțit de iubita lui! Ce a dezvăluit Florentina

Livian de la ‘Puterea dragostei’ și Florentina s-au despărțit în urmă cu mai bine de două luni, însă abia cum s-a aflat adevăratul motiv pentru care cei doi și-au spus adio. 

După relația tumultuoasă cu Bianca Comănici, Livian s-a cuplat cu Florentina, o tânăra care părea că l-a cucerit definitiv. Din păcate, relația lor nu a rezistat foarte mult. Recent, Florentina a dezvăluit de ce s-a despărțit de fiul lui Nelson Mondialul.

Florentina, adevărul despre despărțirea de Livian

Inițial, s-a crezut că Livian și Florentina și-au spus adio din cauza Biancăi Comănici, însă lucrurile au stat cu totul altfel. Pe pagina personală de Instagram, Florentina le-a explicat fanilor virtuali de ce nu mai formează un cuplu cu Livian.

„Merita ceva mai bun!”, a scris fosta iubită a lui Livian pe Instagram.

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Livian Nelson Pop, fostul concurent de la ‘Puterea dragostei’, s-a despărțit de Florentina, tânăra cu care avea o relație în timp ce se afla în competiția de la Kanal D. Livian a fost cel care a anunțat primul că nu mai este împreună cu Florentina.

‘După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse’a fost mesajul lui Livian.

 

FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”