Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Adda și Cătălin au fost eliminați de la ‘Asia Express’, sezonul 3! Două echipe se luptă pentru marele premiu de 30.000 de euro

Adda și Cătălin au fost eliminați de la ‘Asia Express’, sezonul 3! Cei doi au părăsit competiția în penultima ediție a show-ului de la Antena 1. Două echipe s-au calificat în lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Prima echipă care a avut locul asigurat în finală a fost formată din Speak și Ștefania, urmată de echipa Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Adda și Cătălin au fost eliminați de la ‘Asia Express’, sezonul 3!

Cele trei echipe au ajuns la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, acolo unde aveau să afle cine merge în finala din Taipei.

Din păcate, când Adda și Cătălin au deschis cutia oferită de Gina Pistol, vestea a fost una neașteptată. Moneda din interior a fost roșie, iar cei doi au părăsit competiția ‘Asia Express’, sezonul 3.

“Pentru noi a însemnat cea mai tare aventură pe care am trăit-o vreodată. Totul a ținut de noroc. Sperăm ca cele două echipe rămase să câștige amândouă. Ne sunt dragi toți”, au spus cei doi soți, după ce au fost eliminați.

Ce scrie, de fapt, pe cel mai scump șervețel din lume. S-a vândut cu peste 700.000 de lire sterline. VIDEO
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Halep și-a luat casă la Dubai de peste un milion de euro! Iubitul de 57 de ani a contribuit
FOTO. Apariția incendiară a cele mai sexy jucătoare de volei din lume
Pe ce șosele îți trebuie rovinietă? Este obligatorie pe DN-urile ce trec prin localitate?