Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Adda, despre declarațiile lui George Buhnici. ”E un terminat pe viață. Da’ mă distrează ca s-au trezit toți moraliștii acum”

Ada Alexandra Moldovan, cunoscută profesional ca Adda, a comentat și ea pe marginea scandalului provocat de fostul prezentator TV George Buhnici, care a făcut declarații scandaloase la adresa felului în care se prezintă unele femei la plajă. ”E un terminat pe viață. Da’ mă distrează ca s-au trezit toți moraliștii acum”, a spus artista, în vârstă de 30 de ani.

Asemenea altor vedete, Adda a transmis și ea, în mediul online, un mesaj legat de declarațiile făcute de George Buhnici.

Cântăreața și-a spus părerea despre scandalul iscat de acesta.

Adda, despre declarațiile lui George Buhnici. ”Ne bârfim ca la ușa cortului pentru că avem creierele stricate”

”Clar ca nu-s de acord cu ce a zis domnu’ pul*hnici mici . E un terminat pa’ veatza. Da’ ma distreaza ca s-au trezit toti moralistii acum😂😂 Toata presa care din vaci cu celulita nu ne-a scos, cand s-a ivit ocazia. De la barbati si femei din public, care din scroafe nu ne-au scos dupa ce am nascut. De la “ce fata ai”, “esti obeza la 60kg” , “esti proasta”, “esti urata” etc. O societate care ne-a facut sa ne uram intre noi si sa ne uram si pe noi pentru ca nu suntem perfecti. Suntem niste bolnavi cu sufletele. TOTI! Hai sa nu ne mai ascundem dupa degete. Ne barfim ca la usa cortului pentru ca avem creierele stricate. Si pozam in perfectiunea intruchipata, cand suntem putrezi”, a scris Adda pe contul ei de socializare.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Educatie tati! Asta ne lipseste! Promovat VALORI. ASUMARE, SINCERITATE. Hai sa nu ne mai editam! NE TIN BALAMALELE SA NU NE MAI EDITAM? Sa nu mai bagam in depresie copii si adolescenti. Nu ne tine. Ca suntem niste cacaciosi. TOTI. Si nu ne iubim deloc. Si daca nu ne iubim, normal ca nu-i iubim nici pe ceilalti. Ca nu avem cum.  Eu ma bucur ca incep sa cada mastile. Cu timpul vor cadea si mai multe. Ca falsitatea si minciuna nu tin la nesfarsit!”, a adăugat artista.

Declarația cu care George Buhnici a provocat un imens scandal

George Buhnici a provocat un imens scandal cu declarațiile pe care le-a făcut zilele trecute. Prezent la festivalul Neversea împreună cu soția sa, Lorena, George Buhnici și-a dat cu părerea despre aspectul fizic al femeilor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie cu celulită şi vergeturi. „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a spus el la o emisiune TV.

”Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai comentat acesta.  În urma declarațiilor făcute de George Buhnici, criticul de modă Iulia Albu a luat atitudine și a transmis un mesaj categoric la adresa fostului prezentator TV.
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR