Categorii: Monden Vedete Romania

Adda, amănunte neștiute din mariajul cu Cătălin Rizea. ”Diferența este că eu recunosc”

Cântăreața Adda a făcut dezvăluiri din relația pe care o are cu partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil.

Adda a vorbit despre gelozia din cuplu, afirmând că atât ea, cât și soțul ei sunt geloși.

”Amândoi suntem geloşi uneori. Diferența este că eu recunosc”, a declarat Adda pentru revista Viva.

Cântăreața a recunoscut că ea este mai temperamentală, în timpă ce soțul ei este foarte diplomat.

”Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situația cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a spus artista.


Adda a dezvăluit și ce anume îi place, dar și ce nu la partenerul ei de viață.

BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște, face primele declarații: 'Stimulatoarele cardiace nu pot...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

”Îl ador cu totul. E iubitor, protector. E minunat, însă uneori este foooooarte cicălitor. Mă întreabă sau îmi spune de 150 de ori acelaşi lucru”, a completat cântăreața.

Au participat la ”Asia Express”

Adda și partenerul ei de viață, Cătălin Rizea, au fomat una dintre cele mai controversate echipe din cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. La concursul respectiv, cei doi s-au clasat în primele trei echipe, competiția fiind câștigată de echipa formată din chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cătălin Rizea a explicat că nu au existat echipe la concurs cu care să nu se înțeleagă.

”Nu am avut o echipă care nu ne-a plăcut în mod deosebit, i-am respectat pe toţi în egală măsură, dar contrele au apărut în funcţie de stilul lor de joc: unii ne tachinau, alţii ne considerau slabi, deşi aveam performanţe în competiţie şi cred că făceau asta tocmai pentru a ne intimida. Nu am urât pe nimeni”, a afirmat soțul Addei într-un interviu.

FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
FOTO. Cea mai sexy atletă face avere din pozele cu ea! Din banii pe care îi face din sport ar fi muritoare...
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”