Categorii: Monden Vedete Romania

Adda a știut de mică că vrea să devină artistă. ”Cântam la lipici, cântam la spray, cântam în oglindă”

Adda a fost pasionată de muzică de la o vârstă fragedă și a știut dintotdeauna că va deveni artistă.

La podcastul lui Radu Țibulcă de pe YouTube, Adda a făcut mărturisiri din copilăria ei. Artista a mărturisit că a fost pasionată de muzică încă de când era mică. „Eu am știut de mică că vreau să cânt. Eu am început să cânt la 11 luni, când nu stăteam în picioare. De la 2,3 ani când puteam să vorbesc coerent, să înțeleg cuvintele bine, spuneam că o să fiu cântăreață, cea mai tare cântăreață din România. Spuneam că o să mă iubească toată lumea, făceam concerte acasă, urcam pe birou, cântam la lipici, cântam la spray, cântam în oglindă”, a povestit Adda, potrivit revistei Unica.

Artista și-a amintit și de un concert pe care l-a organizat în fața altor copii: „Am luat un băț dintr-un copac, am înfipt un măr în el și acela era microfonul și am chemat toți copiii de pe stradă și le-am dat bomboane ca să mă vadă cântând. Eu voiam să cânt și abia așteptam momentul când o să fac performanță, să fac carieră din treaba asta”.

Adda e căsătorită și are un copil cu Cătălin Rizea

 

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Adda este căsătorită cu Cătălin Rizea, împreună cu care are un copil. Adda și partenerul ei de viață au participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, fiind una dintre cele mai controversate echipe din competiție.

Cătălin Rizea, soțul Addei, a dezvăluit cum s-au cunoscut și cum a început relația lor.

”Ne-am cunoscut dintr-o întâmplare. Nişte prieteni de-ai mei trăgeau de mine să mergem la mare, la gagici, aveam vreo 25 de ani atunci. Eu cu vreo două zile înainte ziceam că nu mai vreau să merg, apoi cu o zi înainte m-am sucit şi am zis că merg. Addei îi intrase în program un concert pe ultima sută de metri, tot la mare.  Unui prieten de-ai mei îi plăcea de o prietenă a Addei şi trăgea de mine să ne vedem puţin cu ele. Şi am zis OK şi din 30 de minute cât ar fi trebuit să stăm cu ele, am stat până dimineaţa. A doua zi ne-am văzut la plajă şi bineînţeles că Addei i-a plăcut foarte tare de mine,. Cum intram în apă, intra şi ea şi zicea să o iau în braţe că îi e frică de valuri”, a detaliat el.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?