Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Acuzații grave din partea familiei regizorului mort la spitalul Floreasca. Cum a decedat Octavian Fulger

Marele regizor de teatru, Octavian Fulger, a murit la scurt timp după ce a fost dus de urgență la spitalul Floreasca din Capitală. Acum, familia acestuia aduce acuzații grave medicilor, care nu l-au tratat corespunzător.

Octavian Fulger a încetat din viață la vârsta de 92 de ani! Deși era în stare gravă, el a fost externat după doar câteva ore, în ciuda faptului că suferea de hemoragie digestivă. Nora bărbatului a răbufnit și spune că doctorii au refuzat internarea lui pentru a fi supus investigaţiilor mai amănunțite.

A ajuns la spital în stare gravă

Mai mult de atât, atunci când a fost externat, infirmierii Spitalului Floreasca i-ar fi fracturat coastele la mutarea din ambulanță.

Familia lui Octavian Fulger a depus deja o plângere la Secția 1 de Poliție din Capitală, iar reprezentanții Spitalului Floreasca au declanșat o anchetă pentru a stabili adevărul. Din păcate, echipajul de pe ambulanță nu a putut să execute manevrele de resuscitare, pentru că Octavian Fulger avea coastele zdrobite.

Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Acuzații grave la adresa personalului de la spitalul Floreasca

Pe rețelele de socializare, nora regizorului a scris un mesaj la adresa spitalului Floreasca.

‘Spitalul Clinic de Urgență Floreasca este un laborator al morții. Socrul meu adus a doua oară cu Ambulanța, diagnostic de Hemoragie Digestivă. I-a fost refuzată internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanța acasă în stare de semiconstiență. Acum am înțeles de ce l-au externat doar după două ore.

În timpul transportului sau în timpul investigațiilor i-au rupt coastele. Ieri îmi spunea, după ce a sosit acasă, cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut ca exagerează. Acum a murit. Personalul de pe Ambulanță s-a codit sa-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. I-au fracturat coastele infirmierii când l-au mutat din ambulanță. Imperiul mafiei medicale. Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrică de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor’, a fost mesajul femeii.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. David Popovici și-a cumpărat „bestie” decapotabilă de peste 200.000 de euro! Băiatul modest a dispărut
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”