Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Actrița Tora Vasilescu, despre viața sa din prezent. ”Nu mai am încredere decât în lucrurile pe care le experimentez eu”

Îndrăgita actriță Tora Vasilescu a fost invitată la o emisiune de televiziune, unde a dat detalii despre avița sa din prezent și despre stilul de viață pe care l-a adoptat în ultimii ani. ”Nu mai am încredere decât în lucrurile pe care le experimentez eu. Nu mai vreau informații second hand, adică la mâna a doua”, a declarat binecunoscuta artistă.

Tora Vasilescu este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate actrițe din țara noastră. Renumita artistă se poate lăuda cu o carieră impresionantă, peste 45 de ani.

Zilele trecute, Tora Vasilescu a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unde a vorbit despre stilul de viață pe care l-a adoptat în ultimii ani. Tora Vasilescu a povestit că, de când s-a mutat la casă, își cultivă propriile legume.

Actrița Tora Vasilescu, despre viața sa din prezent. ”Nu mă interesează așa de tare actoria, cât faptul să-mi pot menține memoria bună, sănătatea minții, energia”

„Ultima mea preocupare, de exemplu, este pentru minte. Mulți se rușinează de corp, da de minte nu prea se rușinează. Nu mă interesează așa de tare actoria, cât faptul să-mi pot menține memoria bună, sănătatea minții, energia, să-mi meargă bateria”, a declarat Tora Vasilescu la emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

„Nu mai am încredere decât în lucrurile pe care le experimentez eu. Nu mai vreau informații second hand, adică la mâna a doua. Citind cartea „Supermintea” vei afla cum să-ți ameliorezi energia. E foarte interesant cum să faci, la vârsta la care am ajuns, să mai ai energie, să ai poftă de viață, să ai drag de viață”, a adăugat actrița.

„Nu sunt genul care să mor pe scenă, în niciun caz. Dumnezeu ne-a dat atâtea de aflat (…) Când mintea și cu inima e în armonie, atunci apare vindecarea”, a încheiat aceasta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?