Categorii: Monden Știri Vedete Romania

A murit tatăl Ralucăi Podea. Suferință fără margini pentru vedetă

Raluca Podea trece prin momente extrem de grele. Tatăl vedetei a murit. Raluca Podea a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare. Tatăl Ralucăi Podea a fost diagnosticat în urmă cu trei ani, cu o tumoră la stomac. După sărbătorile pascale, Raluca Podea explica, la TV, că starea tatălui ei era una extrem de gravă.

Suferință fără margini pentru Raluca Podea. Tatăl vedetei a murit.

Tatăl Ralucăi Podea era foarte bolnav.  La o emisiune TV, după sărbătorile pascale, aceasta explica că starea lui era una foarte gravă.

A murit tatăl Ralucăi Podea. ”Te rog, Doamne, lasă-l pe tatăl meu să doarmă în bratele tale iubitoare”

Raluca Podea a transmis un mesaj sfâșietor în mediul online după moartea tatăl său. ”Doamne! Te rog, tine-l pe Tata in bratele tale iubitoare si lasa-l sa se odihneasca in pace in raiul tau frumos. De asemenea, anuntă-l ca fiul/fiica lui il tine mereu în rugaciunile sale. Te rog, Doamne, lasa-l pe tatal meu sa doarma în bratele tale iubitoare. Dumnezeu sa te odihnească in pace si lumină Tata!”, a scris ea per contul de socializare.

De curând, la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, Raluca Podea a vorbit despre starea în care se afla tatăl său. Acesta a fost diagnosticat în urmă cu trei ani, cu o tumoră la stomac.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Doctorii ne-au spus să ne pregătim de ce e mai rău, înainte de sărbători. Toată lumea mă întreba despre tata, cum e și am preferat să vin și să vorbesc despre asta. Starea lui s-a agravat foarte mult. E pur și simplu ca o legumă, nu se mai poate uita la televizor… Starea lui s-a degradat acum câteva luni, după ce a făcut COVID. L-au intubat, a fost o perioadă mai dificilă, a trecut cu bine. Au fost momente când mă suna și îmi cerea ajutorul (…) Tata are 40 de kilograme. Tumora este foarte mare, are semi-pareză pe partea dreaptă”, spunea Raluca Podea, potrivit click.ro.

 

 

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR