Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

A murit Jan Hilgen, fostul soț al Angelei Similea. Era infectat cu COVID-19

Olandezul Jan Hilgern, fostul soț al binecunocutei cântărețe Angela Similea, a murit la spitalul Universitar din București, anunță Gândul. Acesta era infectat cu COVID-19. La spital, Jan Hilgen a suferit un stop cardiac și nu a mai putut fi resuscitat. Jan Hilgen avea 78 de ani. Jan Hilgen și Angela Similea au fost căsătoriți între anii 1974 și 1991.

Jan Hilgen, fostul soț al Angelei Similea a murit la vârsta de 78 de ani. Bărbatul, care era infectat cu coronavirus, a încetat din viață la Spitalul Universitar din Capitală. Acesta avea multiple comorbidități, printre care diabet și hipertensiune, potrivit GÂNDUL. Jan Hilgen a stat acasă mai bine de o săptămână de la declanșarea bolii, soția sa fiind cea care a anunțat salvarea în cele din urmă. Transportat la spital, fostul partener de viață al Angelei Similea a suferit un stop cardiac și nu a ma putut fi resuscitat. Actuala sioție a lui Jan Hilgen are și ea COVID-19 și se află în carantină.

Angela Similea a fost căsătorită de patru ori: cu Andi Constantin, Sorin Movileanu, Jan Hilgen și Victor Surdu. Din cea de a doua căsnicie, artista are un băiat, Sorin. Jan Hilgen și Angela Similea au fost căsătoriți între anii 1974 și 1991. După separarea de Angela Similea, acesta s-a recăsătorit cu Sanda.

Angela Similea s-a iubit cu Florin Piersic

În anii ’80, renumitul actor Florin Piersic și celebra cântăreață Angela Similea au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri pe scenă. Relația lor, însă, a existat și dincolo de lumina reflectoarelor. Despre idila dintre Florin Piersic și Angela Similea s-a vorbit multă vreme, însă abia în urmă cu câțiva ani actorul a făcut declarații despre povestea de dragoste dintre ei.

De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au constatat medicii + câte zile îl vor...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o ”lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, dezvăluia Florin Piersic pentru wowbiz.ro.

Cu toate acestea, actorul nu s-a căsătorit cu ea. Angela Similea era măritată pe atunci cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic cu Anna Szeleş. „Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine“, mai spunea Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.

FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?