Categorii: Monden Vedete Romania

Zi specială în viața lui Nadine. ”Nicicând nu m-am simțit mai bine”

Luni, 24 februarie, este o zi specială pentru vedeta Nadine Voindrouh. Aceasta își aniversează ziua de naștere.

Nadine Voindrouh își aniversează ziua de naștere. vedeta a transmis un mesaj pe contul ei de socializare în care a specificat, printre altele, că niciodată nu și-ar ascunde vârsta.

Nadine împlinește 43 de ani.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”43 de ani ! ?… Simt recunoștință și bucurie că am ajuns și eu să mă bucur de aceasta vârstă. A fost bine la 20 de ani, dar jur că nu se compară cu frumusețea vârstei de după 40. Nicicând nu – am simțim mai bine în relație cu mine și cu lumea in care trăiesc. Nu mi-aș ascunde vreodată vârsta, ba dimpotrivă. Anii pe care ii am sunt cel mai frumos cadou de la Dumnezeu. Te îmbrățisez și la mulți ani nouă ! ?❤️??”, a spus vedeta.

Nadine Voindrouh s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la televiziunea națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune. Este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat