Categorii: Monden Vedete Romania

Zanni, fostul concurent de la ”Chefi la cuțite”, a avut o copilărie grea. ”De fiecare dată se întâmpla să mă păcălească cineva. Ori să îmi fure banii, ori să-i îi ia”

Edmond Zanidache, Zanni cum este el cunoscut, a avut o copilărie grea, marcată de lipsuri.

Zanni a fost unul dintre concurenții care au participat în aces sezon la emisiunea ”Chefi la cuțite”, de la postul de televiziune Antena 1. Acesta a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu inițial, însă ulterior a ajuns în echipa lui chef Sorin Bontea. Invitat la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Zanni a făcut dezvăluiri despre viața sa. Acesta a crescut fără părinți și a avut o copilărie grea. Zanni a afirmat că sărbătorile de iarnă erau preferatele lui, pentru că reușea să strângă bani din colindat. ”Abia așteptam să vină Crăciunul, pentru că acolo unde am stat erau și niște sponsori care aveau grijă ca mesele noastre să fie destul de bogate! Îmi plăcea foarte mult să merg cu colindul, când știam că îmi fac bani pe cârca mea, dar de fiecare dată se întâmpla să mă păcălească cineva. Ori să îmi fure banii, ori să-i îi ia! Nu m-am bucurat niciodată de banii ăia”, a declarat Zanni, potrivit spynews.ro.


”Nu am nicio sărbătoare care să-mi fi rămas în suflet. Nu trebuia să vină sărbătorile ca să mă gândesc la părinții mei. Puteam să mă gândesc la asta în orice moment al zilei în care dădeam de un moment mai greu sau de un moment emoționant! Mă gândeam că aș fi putut fi sprijinit de părinții mei, dar am trecut peste! Mă consolam singur! De sărbători eram plin de restricții! Nu aveam voie să merg prea departe, să stau prea mult cu prietenii! Femeia care a avut grijă de noi era strictă”, a adăugat el. ”Am fost într-un centru de copii care era foarte sponzorizat. Nu pot să spun că-mi lipsea ceva de Crăciun, mai mult că eram restricționat. Ba chiar nu aveam voie la masă! Atât de departe se mergea cu restricțiile. Și de Crăciun și de ziua mea, când făceam o prostie, îi vedeam de la geam pe ceilalți cum mănâncă tortul de ziua mea! Mereu când mi-a venit să plâng am refuzat să plâng! Am refuzat să arăt că-mi pasă! Era un fel de a-mi masca durerea. Mă durea, dar…”, a încheiat Zanni.

Cine a făcut parte din echipele celor trei jurați de la ”Chefi la cuțite” anul acesta

Chef Sorin Bontea, conducătorul tunicilor în dungi, i-a ales în echipa sa pe Vlăduț Manoliu, Roxana Blenche, Adrian Luca, Silviu Costan (Foca), Romică Romașcu, Maria Șandru și Ionuț Belei (cuțitul de aur).

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Chef Florin Dumitrescu, în calitate de conducător al echipei în buline, i-a ales pe Zannidache Edmond Hubert, Andrei Hîncu (Kani), Cristina Raiu, Adina Lavinia Szekely, Claudia Radu, Vincent Lointier și Alberto Chelu (cuțitul de aur).

Chef Cătălin Scărlătescu, liderul echipei în carouri, i-a ales pe Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Cătălin Rizea (soțul celebrei cântărețe Adda), Coca Nicolae Eupsihie, Lavinia Ilcău, Roxana Blenche, Paul Maxim și Cristian Boca (tânărul care a primit cuțitul de aur).

Echipele inițiale alese de cei trei jurați de la show-ul culinar au suferit ulterior schimbări, grație amuletelor pe care chefii le-au câștigat și care le-au dat posibilitatea de a face schimbări în ceea ce privește concurenții din echipele lor.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?