Categorii: Monden Știri Vedete Romania

VIDEO / WRS, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”Ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții”

WRS, pe numele real Andrei Ionuț Ursu, a făcut declarații despre show-ul ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, unde participă în acest sezon alături de Emilian. ”Faptul că jurații au o doză destul de mare de subiectivitate ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții”, a spus acesta.

WRS face echipă cu Emilian la show-ul transformărilor ”Te cunosc de undeva”, de la postul de televiziune Antena 1.

Artistul a făcut declarații, pentru revista Viva, despre participarea sa la emisiunea respectivă.

WRS, despre participarea la ”Te cunosc de undeva”. ”Ăsta e un semn că ne pasă”

Întrebat cum se înțelege cu Andreea Bălan și dacă ea este juratul cu care a avut divergențe, WRS a răspuns: ”Mult spus divergențe. M-am implicat mult în emisiunea aceasta, pentru că am descoperit că sunt foarte pasionat de transformări și perfecționist în interpretare. Iar faptul că jurații au o doză destul de mare de subiectivitate ne-au făcut pe mine și pe Emilian să ne simțim ușor nedreptățiți în câteva ediții. Însă, ăsta e un semn că ne pasă”.

Despre ce i se pare cel mai greu la show, artistul a declarat: ”Nu mi se pare că e ceva în particular greu, iau totul că pe o provocare și îmi place tare că pot să văd cât de departe se poate duce perfecționismul meu”.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

WRS a vorbit și despre ce a însemnat pentru el participarea la concursul Eurovision de anul acesta: ”Eurovision pentru mine a fost o experiență life changing și incredibilă, în care mi-am demonstrat mie cât de mult pot să duc și până unde pot să îmi extind limitele. Am învățat multe lucruri și sunt recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat. A fost, într-adevăr, un drum care m-a făcut să văd altfel lucrurile, a scos din mine tot ce este mai bun și m-a format într-o oarecare măsură. Că să nu mai spun de legăturile pe care le-am format și oamenii pe care am avut șansă să îi cunosc. A fost totul o experiență foarte frumoasă”.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat