Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Știri Stiri Romania

Vulpița, acuzată de socrii ei că nu poartă în pântece copilul lui Viorel! Al cui ar fi bebelușul

Veronica și Viorel Stegaru sunt din nou în centrul atenției, după ce au revenit la emisiunea ‘Acces direct’, de la Antena 1.

Soții din Blăgești au plecat din casa socrilor Vulpiței și s-au întors la București. Veronica și Viorel Stegaru au revenit pe micile ecrane, după ce în urmă cu o lună și jumătate, Mirela Vaida anunța că cei doi soți au decis să se întoarcă în satul natal, la fetița lor.

Iată, însă, că lucrurile s-au schimbat între timp, iar Veronica și Viorel Stegaru au decis să revină iar la emisiunea care i-a făcut celebri.

Vulpița este gravidă și s-a certat cu socrii

Veronica este gravidă pentru a doua oară, însă socrii ei, Ilinca și Dumitru Stegaru, o acuză că pruncul pe care îl poartă în pântece nu ar fi al soțului ei, Viorel.

Din acest motiv, femeia a fugit de acasă alături de partenerul său, care o sprijină necondiționat. Doamna Ilinca, mama lui Viorel, i-ar fi reproșat adesea lucruri pe care Vulpița le-ar fi făcut în trecut.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

 

Veronica Stegaru urmează să nască în aprilie 2021. Vecinii ei au mărturisit că socrii ei au văzut negru în fața ochilor la aflarea veștii și sunt de părere că bebelușul nu ar fi al lui Viorel.

‘Ei au văzut filmulețul cu ea filmată pe câmp, în timp ce era cu niște băieți și vă dați seama că nu o mai pot suporta. Nu știu cum de au primit-o, că nu o plac deloc. Tanti Ilinca e mai înțelegătoare, dar bătrânul, deloc. Are și dreptate’, a declarat unul dintre vecini sub protecția anonimatului, notează vremeanoua.ro.

Mirela Vaida nu a recunoscut-o

Vulpița și Viorel Stegaru au revenit din nou în platoul emisiunii ‘Acces Direct’, luni, 2 noiembrie. La intrarea în direct, Veronica nu a fost recunoscută de Mirela Vaida, gazda show-ului de la Antena 1.

‘Păi ce faceți mă? Ce faci Veronica, așa te-am lăsat când ai plecat de aici, erai toată aranjată și cochetă. Erai toată roșie la păr. Ce s-a întâmplat, Veronica’, i-a spus prezentatoarea tv Veronicăi.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?