Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale Viral

“Vom vedea ce se poate întâmpla în ceea ce privește cariera mea”. Leo Messi a făcut o retrospectivă a carierei sale

Atacantul argentinian de la PSG a trecut în revistă cariera sa și Cupa Mondială, care va avea loc peste o lună, într-un interviu acordat “DirecTV”. “Va depinde de cum mă voi simți personal și fizic în primul rând. Vom vedea ce se poate întâmpla în ceea ce privește cariera mea”. 

Leo Messi și-a trecut în revistă cariera și a vorbit despre Cupa Mondială din Qatar, care va începe peste o lună, într-un interviu acordat postului argentinian DirectTV. Atacantul argentinian nu a ascuns faptul că vede Brazilia și Franța ca fiind marile candidate la ridicarea trofeului Cupei Mondiale și nu a ascuns faptul că și-ar dori să aibă din nou 25 de ani pentru a avea aproape toată cariera în față.

“Candidatele sunt echipele mari, precum Germania, Brazilia, Franța, Anglia și Spania. Dar dacă ar trebui să aleg două, Brazilia și Franța sunt marile candidate pentru acest Mondial”, a declarat starul argentinian. potrivit marca.com.

“Vom vedea ce se poate întâmpla în ceea ce privește cariera mea”

Leo Messi a făcut o retrospectivă a carierei sale și a vorbit despre Cupa Mondială din Qatar, care va începe peste o lună, într-un interviu acordat postului de televiziune argentinian DirectTV. Atacantul argentinian nu a ascuns faptul că vede Brazilia și Franța ca fiind marile candidate la ridicarea trofeului Cupei Mondiale și nu a ascuns nici faptul că și-ar dori să aibă din nou 25 de ani pentru a avea aproape toată cariera în față.

“Candidatele sunt echipele mari, precum Germania, Brazilia, Franța, Anglia și Spania. Dar dacă ar trebui să aleg două, Brazilia și Franța sunt marile candidate pentru acest Mondial”, a declarat starul argentinian.

Brazilia și Franța sunt marile candidate la acest Mondial

Messi este conștient, așa cum a declarat în interviu, că în Argentina lumea are încredere în Albiceleste pentru a ridica Cupa Mondială. El știe că va fi dificil din cauza concurenței puternice: “Sunt multe echipe care își doresc același lucru ca și noi. Sunt mulți care sunt puternici, suntem într-un moment bun ca echipă, ca grup. Oamenii sunt entuziasmați, se urcă pe pereți și cred că ne vom întoarce cu Cupa”.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Participarea la Cupa Mondială la 35 de ani

Jucătorul lui PSG a vorbit și despre cariera sa profesională, conștient că se apropie încet-încet de final și recunoscător că poate continua la cel mai înalt nivel: “Sunt norocos că pot fi la această Cupă Mondială la 35 de ani. Trebuie să fii realist, mă simt foarte bine din punct de vedere fizic, mai bine decât anul trecut. Mental și fizic, după ce a trecut Covidiu…”.

În ceea ce privește viitorul său imediat și direcția pe care o va lua în cariera sa profesională, vorbește despre faptul că va lăsa să treacă Cupa Mondială și va vedea cum se va simți: “Va depinde de cum mă voi simți personal și fizic în primul rând”. Și a adăugat: “După această Cupă Mondială vom vedea ce se poate întâmpla la nivel de carieră”. Leo nu ascunde faptul că tânjește după tinerețea sa fotbalistică: “Uneori aș vrea să am 25 de ani și să am din nou toată cariera în față”.

Poate că acești 35 de ani îl fac să reflecteze și să pună fotbalul pe plan secund, în spatele problemelor personale: “Am spus-o de mai multe ori, este minunat să fac ceea ce îmi place, să lupt printre cei mai buni. Dar ceea ce rămâne este persoana, viața. Este mai presus de chestiunile sportive”.

Cu toate acestea, deși este conștient de faptul că cariera sa se apropie încet-încet de final și că familia este principala sa preocupare, este foarte clar că gena sa competitivă este încă intactă: “Am multe meciuri proaste, evident. Rar îmi este dat să ies fericit de la un meci. Sunt mereu exigentă cu mine însămi. Sunt meciuri pe care le câștigăm, am marcat două sau trei goluri, dar am ratat unul și plec cu asta”. El a adăugat: “Uneori făceam un meci bun și el îmi spunea: “Dar ai ratat una.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR