Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Vlăduța Lupău, urare emoționantă pentru soțul său de ziua lui de naștere

Vlăduța Lupău a trecut peste scandalul privind relația extraconjugală cu saxofonistul Armin Nicoară și i-a transmis un mesaj de dragoste soțului ei, fotbalistul Adrian Rus.

Vlăduța Lupău, urare emoționantă pentru soțul său de ziua lui de naștere

Partenerul de viață al artistei și-a aniversat ziua de naștere, motiv pentru care Vlăduța a publicat pe Instagram două fotografii cu ea și iubitul ei soț, însoțită de o urare senzațională.

‘De ziua ta, eu îți ofer dragostea DRAGOSTEA! ❤️ La mulți ani iubitule!’, a scris îndrăgita artistă, pe Instagram. 

Vlăduța Lupău și Adrian Rus s-au căsătorit în 2019, după o relație de câțiva ani.

Vlăduța Lupău, acuzată că are amant

Recent, Vlăduța Lupău s-a aflat în mijlocul unui scandal de proporții, după ce saxofonistul ei a lăsat să se înțeleagă că a avut cu ea mai mult decât o relație de colaborare.

‘Sunt foarte dezamăgit de declarațiile Vlăduței. Eu pe ea, pe Vlăduța Lupău, am respectat-o și pot să spun că pentru mine a fost pe primul loc. Pe ea o puneam pe primul loc, era ea, iar pe alte locuri erau alte persoane. Nu mă așteptam să mă facă în halul ăsta. Într-adevăr, ne-am certat. De fapt, ea a fost certată cu mine, nu eu cu ea’, declara Armin Nicoară.

Vlăduța Lupău a negat vehement toate acuzațiile care i s-au adus și a declarat că l-a ajutat extrem de mult pe Armin Nicoară.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

‘Nu am fost amanți! Am avut o relație familială, alături de părinții mei, părinții lui. L-am ajutat cât am putut. Ca să se facă mare… (…) Ai umbla cu unul care are corpul cât mâna ta?’, a spus artista pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?