Categorii: Știri Stiri externe Viral

Vladimir Putin a încercat să detoneze bomba nucleară, dar a fost “sabotat” de persoane apropiate. “Nu se îndeplinesc ordinele comandantului-șef”

Un expert al președintelui rus consideră că maleficul lider rus  a încercat să efectueze teste nucleare în ultima vreme, dar din anumite motive nu au mers mai departe. : “Chestia este că o dată este un accident, de două ori este o coincidență. Dar dacă și a treia oară testele se termină în același mod, fără nimic,  va părea că este vorba de  sabotaj… că nu se îndeplinesc… ordinele comandantului-șef”

Vladimir Putin ar fi încercat și nu a reușit să detoneze o bombă nucleară – iar un expert din interior consideră că acest lucru se datorează faptului că planurile sale sunt sabotate de persoane din interior.

Se crede că maleficul dictator, care nu a ezitat să bombardeze ținte civile în timpul invaziei sale brutale din Ucraina, ar fi ordonat două teste cu rachete la începutul acestei luni, dar niciunul nu a avut loc, transmite dailystar.co.uk.

Vladimir Putin a încercat să detoneze bomba nucleară

Acest lucru a dus la speculații privind dificultăți tehnice sau sabotaj intern – ceea ce ar fi o lovitură dură pentru liderul rus.
În ultimele zile, au existat o serie de mesaje NOTAM (notice to air missions) și avertismente de navigație rusești care indicau teste sau exerciții de tragere reală, relatează Mirror.

Dar nu a existat niciun indiciu că ar avea loc teste majore, în ciuda catalogului de eșecuri umilitoare ale lui Putin în Ucraina.

“Nu se îndeplinesc ordinele comandantului-șef”

Valery Solovey, un expert în privința președintelui și fost profesor la Institutul de Relații Internaționale din Moscova, unde spionii și diplomații ruși își învață artele întunecate, a declarat: “Nu am avut niciodată o reacție de acest gen. [Decizia [lui Putin] privind utilizarea armelor nucleare tactice se va confrunta fără îndoială cu rezistență.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Nu știu cât de eficientă va fi rezistența, dar voi indica [că] testele nucleare ar fi trebuit să aibă loc în ultimele două săptămâni – unul în Marea Barents, subacvatic, și al doilea subteran, în regiunea Arhangelsk. De ambele ori, testele nu au avut loc”.

El a adăugat: “Chestia este că o dată este un accident, de două ori este o coincidență. Dar dacă și a treia oară testele se termină în același mod, fără nimic, [va părea că este vorba de] sabotaj… că nu se îndeplinesc… ordinele comandantului-șef”.

La începutul acestei luni, s-a raportat că NATO a trimis o notă de informații către țările sale membre, avertizând că Putin a desfășurat submarinul său nuclear K-329 Belgorod, purtător al dronei submarine Poseidon de apocalipsă.

Arma rusească este o torpilă gigantică cu capacitate nucleară care poate provoca tsunami radioactive care distrug coastele inamice.

Între timp, Dmitri Kiselyov, un propagandist al televiziunii ruse, le-a spus telespectatorilor săi că Rusia ar trebui să “scufunde Marea Britanie în adâncurile mării” cu “drona robotizată subacvatică Poseidon”, provocând un tsunami de 1.640 de metri.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat