Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Viviana Sposub, relație secretă cu un coleg de la PRO TV. „Mi-a dat block pe Instagram”

Viviana Sposub a avut o relație secretă cu un coleg de la PRO TV. Totul s-a aflat acum. Despre relația celor doi nu s-a știut nimic până în prezent.  În cadrul unui podcast, bărbatul a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața privată. Cine este bărbatul pe care iubita lui George Burcea l-ar fi iubit în secret.

 

Viviana Sposub este una dintre cele mai admirate concurente de la Bravo, ai stil! Viviana Sposub și George Burcea au o relație, după ce s-au cunoscut la „Ferma”. Înainte de a-l cunoaște pe George Burcea, Viviana Sposub ar fi avut o relație secretă cu un coleg de la PRO TV.

Printre bărbații cu care s-a iubit se numără și Radu Ciucă, asistentul lui Cătălin Măruță.Scânteia iubirii s-a aprins între cei doi în perioada în care Viviana a lucrat la „Vorbește lumea”, asta după ce și-a dat demisia de la Antena 1.

Viviana Sposub, relaţie secretă cu o vedetă Pro TV

Se pare că Viviana a dorit să tina relația în secret, ulterior cei doi s-au despărțit înainte cu câteva luni că aceasta să participe la „Ferma”. În martie 2020, Viviana Sposub și Radu Ciucă au fost surprinși în timp ce luau cina împreună într-un restaurant de fițe din zona de Nord a Capitalei. Cei doi nu au anunțat niciodată că au fost împreună la vremea respectivă.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cel care a dezvăluit totul este fostul iubit al vedetei. În cadrul unui podcast, asistentul lui Cătălin Măruță, a vorbit despre perioada în care a avut o relație cu concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, relatează VIVA!.

„Mi-a dat block pe Instagram”

“Cred că am trăit-o la un moment dat. Nu s-a terminat prea plăcut pentru mine, dar am trăit-o (n.r. adevărata iubire). Am fost înșelat și am și aflat. Am crezut că pot trece peste, dar nu am reușit (n.r. o altă iubită, nu Viviana). Nu e despre acea persoană pe care… O știi și pe cealaltă. Ultima dată când am vorbit despre ea mi-a dat block pe Instagram. În continuare suntem blocați cred, așa că sunt ok cu asta. Are relație, e bine acum, acolo unde e, e mai bine așa.

Nu vorbim de Viviana cu înșelatul. Înainte, cu mult înainte ne-am despărțit, relația noastră era terminată cu câteva luni înainte să plece la Fermă. Nu ea m-a înșelat, sau nu cred. Cea care m-a înșelat, m-a înșelat cu fostul, pe care îl înșelase cu mine. La momentul ăla, am zis că trecem peste, dar nu am putut, mi-a rămas în cap, nu mai aveam încredere deloc”, a spus Radu Ciucă în cadrul podcastului, potrivit Ciao. 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat