Categorii: Monden Vedete Romania

Viorel Lis nu mai poate să meargă! Fostul edil al Capitalei și-a făcut testamentul: ‘O ducem foarte greu cu banii’

De ani buni, Viorel Lis se confruntă cu grave probleme de sănătate. Din cauza pandemiei de coronavirus, fostul primar al Capitalei nu a mai putut ieși deloc din casă, iar starea lui de sănătate s-a agravat.

Viorel Lis nu poate să mai meargă, după ce a suferit o semi-pareză la picioare. Soția lui, Oana, a dezvăluit că bărbatul a ajuns să se târască prin casă.

Viorel Lis nu se mai poate deplasa

“Viorel a făcut parestezii pe picioare. Nu mai poate să meargă bine, din cauza statului în casă. L-a afectat foarte tare pandemia asta. Nu prea mai poate să iasă, merge foarte greu”, a anunțat, îngrijorată, Oana Lis, la Prima TV.

Cu toate că a făcut recuperare, medicii sunt sceptici în privința refacerii lui complete.

BREAKING | Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce i s-a făcut rău în timpul unui spectacol 😲
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Am făcut recuperare la privat, s-a recuperat însă puțin, cam 10 la sută. Eu am ieșit zilnic afară, dar singură. Eu sunt genul la bine, la greu, mi se pare normal să stau cu el când e bolnav. O ducem foarte greu cu banii. Când a făcut atac vascular am dat 16 milioane pe un RMN. A trecut casa pe numele meu. La divorț, el a făcut partaj, le-a dat tot ce au avut nevoie copiilor și fostei soții. Acum eu decid ce facem cu banii. Toate sunt pe capul meu!”, a mai spus Oana.

Ce spune Viorel Lis despre pensia lui

Viorel Lis a mărturisit că deși a fost ani buni primar al Capitalei, perioada nu a fost calculată ca vechime de muncă, astfel că pensia pe care o ia lunar este de 3.700 de lei, relatează antenastars.ro.

“Pensia e o porcărie pentru că s-a făcut după primii trei de la angajare, când eram un inginer proiectant, nu mi-a luat în calcul perioada când am fost primar, când plăteam la asigurări mai mult, deci asta e problema, și al doilea să fiu sănătos, dar ceea ce nu sunt, am parapareză și nu prea pot să mai merg bine. Am dat 30 de milioane la 10 ședinte de recuperare”, a declarat Viorel Lis pentru sursa mai sus-menționată.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?